Čileanci atraktivnom voditeljicom žele prikovati mužjake za TV ekrane

Ivor Car

22. ožujka 2006.

Čileanci atraktivnom voditeljicom žele prikovati mužjake za TV ekrane

Postoje dvije stvari koje standardnog mužjaka mogu pribiti uz TV ekran, to su nogomet i lijepe žene, a baš je to primijenila jedna čileanska postaja koja je za praćenje predstojećeg nogometnog SP-a, unajmila poznatu Playboyevu zečicu, Argentinku Pamelu David, koja je smjesta pokazala svoje glavne adute. Priču donosi Vrisak, a mi tek prilažemo Pameline fotografije na kojima uz loptu ima samo dres sačinjen tek od boje

Da je nogomet u Čileu, kao i svugdje u Južnoj Americi, ultra popularan ne treba ni isticati. Međutim, njihova TVN odvest će umjetnost “ganjanja lopte po terenu” na višu razinu, najviše zahvaljujući izvjesnoj Pameli David, koja će Čileance voditi kroz Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Ova atraktivna (ma jooook) Playboyeva starleta trenutačno je zaposlena kao host neke vrste sportsko-humorističke emisije Noche de Juegos (Noć igara), a kako najavljuju mediji dobit će i posao vođenja programa specijaliziranog za SP u Njemačkoj.

Kažu kako je ova Argentinka iznimna poznavateljica nogometa i da je to jedan od od osnovnih razloga zašto je dobila posao... Ljubitelji nogometa i sretnici koji mogu pratiti TVN kažu kako ih nije briga kako je dobila posao - jednostavno, drago im je da tu.



Parovi sljedećeg kola su...

 


Sve ste vidjeli, neobranjiv udarac...

 


Po meni, ovdje sporne situacije nema, sve je čisto

 


Bilo je zaleđe, nema dileme



Vrisak.info

 

Priči kolega s Vriska možemo priložiti tek fotografije atraktivne Pamele u argentinskom dresu, doduše, kao što i sami vidite riječ je o bodypaintingu