ČOVJEK ZVAN SUĆUT: Mladen Schwartz poslao pismo sućuti korejskom narodu i poručio neka nastave stopama 'Dragog Vođe'

Vjeran Grković

20. prosinca 2011.

ČOVJEK ZVAN SUĆUT: Mladen Schwartz poslao pismo sućuti korejskom narodu i poručio neka nastave stopama 'Dragog Vođe'

Svi smo vidjeli kako narod Sjeverne Koreje rida i nariče za svojim 'Dragim Vođom', a nitko da im izrazi sućut. Ipak, netko se javio. On se zove Mladen Schwartz i obožava diktaturu kao vrstu državnog uređenja, što je i dokazao u svom predizbornom predstavljanju kada je otkrio da je njegov program uvođenje diktature te smrtne kazne strijeljanjem i vješanjem. Koliko god negodovali zašto ovom našem vjernom čitatelju opasnih namjera, koji nam redovno šalje sve svoje obavijesti, dajemo prostora, predstavit ćemo vam njegovo pismo korejskom narodu, gdje objašnjava što je cijenio kod 'Dragog Vođe' i na što u ovom trenutku narod treba paziti

Već ranije nam je Mladen Schwartz slao svoja pisma podrške Moameru Gadafiju, slaveći libijsko-hrvatsko prijateljstvo i blateći „profesionalne izvoznike demokracije i judeo-masonske internacionale“. Nakon što je na parlamentarnim izborima osvojio tek zanemariv broj glasova, nastavlja s takvom praksom, a njegovu cijelu poruku narodu Sjeverne Koreje pročitajte u nastavku.

VIDEO: Sjevernokorejci nariču i guše se u suzama oplakujući Dragog Vođu

UIME "HRVATSKOG NARODA": Mladen Schwartz poslao pismo podrške Gadafiju i zaželio mu uvjerljivu pobjedu

SJEVERNOKOREJSKA PROPAGANDA: Zločinačka Amerika pod čizmom Dragog Vođe

AMERIKANCI ANALIZIRAJU: Što želi Sjeverna Koreja?

U povodu prerane smrti vođe polovice korejske nacije i šefa države Demokratske Narodne Republike Koreje, kamerada Kim Jong Ila, upućujemo vodstvu i narodu Sjeverne Koreje izraze naše iskrene sućuti.

Pokojni Kim, poput svojega oca Kim Il Sunga, otjelovljivao je osebujnu kombinaciju tradicionalne istočnjačke vladavine s elementima zapadnjačkih utjecaja: marksističkog komunizma i postupnih reformi u smislu tržnoga gospodarstva po uzoru na susjednu, prijateljsku Kinu.

Politički sustav Sjeverne Koreje, primjeren običajima i potrebama vašega naroda, nismo držali bezostatnim uzorom u našim hrvatskim i europskim prigodama. Međutim, visoko smo štovali snažnu volju i revolucionarni polet predsjednika Kima, autoritet, stegu i hijerarhiju kojima je prožeo narodni život svoje domovine, organiziranost i snagu sjevernokorejske vojske, a nadasve ustrajno njegovanje nacionalno-državnog suvereniteta, prepoznavanje neprijatelja te odlučnost na beskompromisnu obranu vlastitog tla i krvi kao i političko-društvovne posebnosti svoje zemlje.

Nakon smrti Dragoga Vođe, kako je Kim Jong Il prozvan u narodu, želimo prijateljskom korejskom narodu bezbolni prijenos vlasti na Kimove nasljednike, neustrašivo odoljevanje svim izazovima iz inozemstva, te daljnji napredak Demokratske Narodne Republike Koreje na svim poljima, a nadasve ujedinjenje dviju grana nasilno razdvojenog korejskog naroda u što skorijoj budućnosti.
    
Mladen Schwartz, Predsjednik NOVE HRVATSKE DESNICE, Prvi triumvir

Lupiga.Com

FOTO: Varisty