JELENA MILOŠ PODRŽAVA LUPIGU: „Dat ćemo pare, jer ne damo Lupigu“

I.F.

16. siječnja 2018.

JELENA MILOŠ PODRŽAVA LUPIGU: „Dat ćemo pare, jer ne damo Lupigu“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Podržavam Lupigu i na ovoj kiši, jer se nikad nisu dodvoravali onima gore na vlasti, već su pričali o onima koji su dolje zbog takve vlasti. Zato danas uostalom i nemaju para, ali zato ih mi podržavamo“, poručuje Jelena Miloš aktivistica za radnička prava u svojoj video podršci koja nam je stigla ovih dana. 

Do kraja Lupigine crowdfunding kampanje preostala su još tri dana i brojni „neubrani“ perkovi. Prvi cilj odavno je ispunjen, a sada smo u lovu na drugi cilj. Tim sredstvima namjeravamo angažirati nove autore i autorice, kako bi Lupiga ove godine, uz vašu pomoć bila još bolja i raznovrsnija. Na to računa i Jelena Miloš. 

„Dat ćemo pare, jer ne damo Lupigu“, zaključuje u svojoj video podršci aktivistica za radnička prava.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.