Poluincijativa

Ivan Kegelj

14. ožujka 2002.

Poluincijativa

Prokunimo onog što Lupigu ne reklamira; da mu rodbini crkne kombajn il auto, nek mu se odjeća u pranju skupi, a mamu i tatu neka mu u Mercatoneu uhvate u krađi sexualnih pomagala ili još bolje pomagala za obavljanja sexualne djelatnosti.
E! Ajde da dogovorimo jednu opačinu! Neka svako ostavi komentar nakon što nešto pročita kako bi malobrojna stoka koja popunjava ove stranice imala privid čitanosti i posjećenosti.
E! Ajde da dogovorimo jednu opačinu! Neka svakom koji ne ostavi komentar ispod pročitanog teksta ruka usahne, desna - junačka, ili neka ga mama otvorenim plamenom depilira.
E! Ajde da dogovorimo jednu opačinu!  Nek mu crkne krava tko se bude s ovom vješću šprdo, zajebavo, zeko - peko ili neka mu barem djeca iz škole non stop jedinice donose. Tko ima srednjoškolca - nek mu ovaj iz škole triper donese junački.
E! Ajde da dogovorimo jednu opačinu! Da prokunemo onog što Lupigu ne reklamira; da mu rodbini crkne kombajn il auto, nek mu se odjeća u pranju skupi, a mamu i tatu neka mu u Mercatoneu uhvate u krađi sexualnih pomagala ili još bolje pomagala za obavljanja sexualne djelatnosti.
Eto!