Povodom četiri godine Lupiga u četvrtak slavi

Ivor Car

28. studenog 2006.

Povodom četiri godine Lupiga u četvrtak slavi

Sutra će tome biti četiri godine. Četiri godine nemara i nepisanja. Naime, upravo tada postavljena je Lupiga u obliku u kojem se nalazi i dan danas. Dolazile su tu svakojake budaletine, ali i niz pozitivnih i dobrih ljudi. Neki od njih su postali i dio ovoga svega i vjerujem da bi upravo oni trebali znati da u četvrtak "Kod Zdravca" Lupiga planira napraviti domjenak na kojem ništa neće biti džabe. Osim druženja, naravno

Možda je pomalo i smiješno, to što proslavljamo četiri godine kako se na Lupigi ništa nije promijenilo. Tome imamo zahvaliti našem webmasteru koji u te četiri godine, što se tiče stranice, nije napravio apsolutno ništa, osim što ju je preselio na "novi i najbolji" američki server. Međutim, mijenjalo se tu ponešto. Neki ljudi se više ne pojavljuju, a na njihovo su mjesto došli neki drugi. Ništa lošiji i ništa bolji. Uglavnom, malo je onih koji su tu otpočetka, što je pomalo tugaljivo.

Dakle, ništa za slavlje, ali neobavezno druženje smo, na nagovor "određenih struktura", odlučili organizirati ovoga četvrtka od 20 sati u kafe baru "Kod Zdravca" (Nova cesta 103, preko puta benzinske pumpe na Trešnjevačkom placu, ukoliko ne možete pronaći broj telefona je 01/3094-193). Zdravac, kao svaki pravi gazda, izašao nam je u susret tek oborivši poneku cijenu i svoga asortimana alkoholnih proizvoda, napose žestice.

Tko dođe, dobro je došao ...