PRIČA KAKVU JOŠ NISTE ČULI: 'Rasplakao sam se kad sam vidio što mi je policajac stavio u kovertu'

Vjeran Grković

16. prosinca 2012.

PRIČA KAKVU JOŠ NISTE ČULI: 'Rasplakao sam se kad sam vidio što mi je policajac stavio u kovertu'

Veliko nam je zadovoljstvo što s vama na ovome mjestu možemo podijeliti jednu od onih priča iz koje ljudskost frca na sve strane, priču kakvu još zasigurno niste čuli. Haydena Carla dok je vozio svoj automobil nedavno u predgrađu Dallasa, zbog istekle registracije, zaustavio policajac. Mladić je priznao da nema opravdanja i požalio se da uzdržava suprugu i dvoje male djece i da nakon što dobije plaću, plati sve račune, novaca više jednostavno nema. Policajac ga je saslušao, napisao kaznu, spremio je u kovertu, predao je mladiću i odvezao se. Šok je uslijedio tek kad je Carlo otvorio kovertu

Mladićev automobil policajac je zaustavio u predgrađu Dallasa, nakon što je primijetio da mu je istekla registracija. Carlo mu je priznao da nema opravdanja, ali da jednostavno dobije plaću, plati račune i novaca više jednostavno nema.


Kažnjeni mladić (SCREENSHOT: CBS)

„Rekao sam mu da novaca nemam i da sam mogao birati – nahraniti svoju djecu ili produžiti registraciju“, ispričao je za CBS Carlo opisujući događaj koji će mu zauvijek ostati u sjećanju. Policajac ga je mirno saslušao, pišući kaznu, a potom kaznu spremio u kovertu i uručio je mladiću.

„Kada sam otvorio kovertu unutra je uz kaznu bila i novčanica od stotinu dolara. Rasplakao sam se u autu“, priznaje oglobljeni mladić. Policajac čiji identitet novinari nisu uspjeli otkriti, za ovaj događaj nikome nije govorio, a do javnosti je nesvakidašnja priča dospjela tek kada je Carlov djed, Billy McIntire, dirnut onime što se dogodilo njegovom unuku, napisao pismo zahvale policijskoj upravi.


Kaznu je ipak napisao i priložio stotinu dolara (SCREENSHOT: CBS)

Šefovi policijskog samaritanca otkrili su o kome je riječ, ali je policajac inzistirao da se u javnost ne izlazi s njegovim imenom, smatrajući da nije napravio ništa posebno.

„Rekao mi je da je mladiću novac bio potrebniji nego njemu i da je učinio ono što misli da je ispravno“, ispričao je pred kamerama njegov šef. Ipak policajcu velikog srca kolege svjedno  namjeravaju odati počast. Carlo je u međuvremenu uspio produljiti registraciju i sada se legalno vozi na novi posao pokušavajući prehraniti svoju obitelj.

„Nikad neću zaboraviti tog čovjeka“, zaključio je mladić ustvrdivši da mu je policajac vratio vjeru u Boga.

Lupiga.Com