Savršenstvo od 18 centimetara

Navar Glibotić

12. studenog 2007.

Savršenstvo od 18 centimetara

Dakle, u svojim lutanjima hrvatskim forumima pronašao sam jedan post koji naprosto nisam mogao ne prenijeti na Lupigu. Vječna rasprava o dužini muškog spolnog organa, kikija, penisa, kite, kurca, miška, batine, nazovite to kako hoćete, kod ovog je forumaša prešla u prave analitičke vode, tako da njegova profesorica statistike naprosto mora biti sretna, normalno, ukoliko je imao statistiku. A svi zainteresirani za analizu veličine one stvari kliknite na

Dakle, tekst je napisao jedan od forumaša koji dio svojih dana uredno provodi na nekim od sex podforuma. Ono što me je ponukalo da naprosto preuzmem njegov post je analitičnost, doduše pomalo perverzna, uložena u objašnjenje da je 18 centimetara savršena dužina muškog spolnog organa. Uglavnom, ukoliko želite vidjeti zašto je 18 cm "the best" pročitajte slijedeći sastavak.

Nemam 18cm, dakle objektivan sam. Čak i ako sam u krivu, moj stav je nepristran.
Po čemu sam to zaključio?
Pa, bilo je dosad milijun sličnih tema, a tu su i pričanja i prepričavanja djevojaka, osobna iskustva, iskustva prijatelja i prijateljica, statistike... bla, bla...
Uglavnom, ogromnoj većini djevojaka najviše odgovara 15-18cm. Manji je broj onih kojima odgovara 13-15cm, odnosno 18-20cm, a najmanje je onih kojima odgovara ispod 13, odnosno iznad 20cm. Eh, sad, ako je najviše onih kojima odgovara 15-18cm, zašto nisam rekao da je savršeno 16,5cm? Zato što 18cm pokriva više "kategorija" djevojaka. Odgovara i ovima koje vole malo veće i ovima koje vole prosječne. Onaj tko ima 20cm ili više sigurno će u životu imati više problema nego onaj tko ima recimo 16cm, samo što to (uglavnom) mlađi dečki ne shvaćaju jer je njima 20cm neka idealna brojka. Ako imaš 20cm, pokrit ćeš također 2 kategorije, ali one u koje ulazi najmanji broj žena: 18-20cm, te iznad 20cm.
Ukoliko imaš 16cm, pokrit ćeš koliko-toliko također 2 kategorije: one 15-18cm te one ispod 15cm (tolerirat će ti taj cent cure, hehe). Zapravo, ovakvom dužinom pokrivaš najveći broj žena jer su to 2 najbrojnije kategorije. Ipak, smatram da je 18cm idealnija dužina jer će njome i sam momak biti zadovoljniji, a time i opušteniji u seksu. A ni to nije za odbaciti, dapače. Dužinom treba biti zadovoljan i momak, ne samo djevojka.
Postoji i mali milijun istraživanja o tome kolika je prosječna dužina penisa. Većina govori da je prosječna dužina 15cm. Budući da je to teško odrediti na centimetar, istraživanje koje daje najveći "raspon" prosjeka je ono koje kaže da je prosječna dužina 13-17cm. Stoga će ovaj koji ima 18cm i tu "pokupiti vrhnje" jer ne samo da će biti posve siguran da mu nije mali, već će znati i da mu je iznad prosjeka. Dakle, ako ne velik, onda barem poveći. Ili, što bi se reklo, vrlo dobar komad. ;)
One mitove o velikim penisima zaboravite jer ćete time najmanje žena ševiti, trust me. Možda čak i manje nego s malim. Veliki su možda ugodni oku, ali tu sve završava - na gledanju. Ovi od 18 i to pokrivaju jer su i poprilično ugodni oku, ali njihova priča tu tek počinje... ;)
No, ovo se sve odnosi na bijelce. Zna se da je crnkinjama potreban u prosjeku nešto veći, a Azijatkinjama nešto manji.