U OGLASNIKU: Mia Begović kao 'čuvarica praga' u punoj opremi za samo pet kuna sjedi pred vašim vratima

Ivor Car

5. ožujka 2012.

U OGLASNIKU: Mia Begović kao 'čuvarica praga' u punoj opremi za samo pet kuna sjedi pred vašim vratima

Opako se netko poigrao s glumicom Miom Begović, koja je tri dana logorovala na stubištu ispred stana u koji je bivši suprug, nakon povratka s Kostarike, nije želio pustiti. Naime, netko je na poznati internetski oglasnik Njuškalo postavio oglas u kojem Miu Begović nudi kao čuvaricu praga. „Mia Begović u punoj opremi (bunda, tenisice, longeta), sjedi pred vašim vratima i čuva vaš dom dok ste na izletu, godišnjem odmoru ili službenom putovanju, ali i dok ste kod kuće“, stoji u oglasu gdje se za ove usluge glumice traži svega pet kuna

Za neupućene poznata glumica je na povratku sa snimanja reality showa Survivor zatekla zaključana vrata onoga štio je do tada smatrala svojim domom. Njen bivši suprug, navodno uspješni poduzetnik, Željko Žnidarić, prema njenim je riječima, promijenio bravu i odlučio je ne puštati u stan. Iz protesta ona je odlučila logorovati pred vratima stana priredivši medijima sasvim besplatan reality show, u kojem sva preplanula s longetom na nozi i umotana u bundu sjedi na kućnom pragu i rasprostire pred novinarima sav prljavi veš obitelji. No, zainteresiranost medija za njenu sudbinu nije urodila plodom te se glumica nakon tri dana ipak povukla s praga. Za „životne nedaće“ koje su joj snašle, nepoznat netko, usprkos svim suzama koje je izlila pred kamerama, ipak nije imao sluha.


Postavljeni oglas (SCREENSHOT: Njuškalo)

Na Njuškalu već gotovo puna dva dana stoji oglas u kojem se njene usluge nude za tričavih pet kuna. „Mia Begović u punoj opremi (bunda, tenisice, longeta), sjedi pred vašim vratima i čuva vaš dom dok ste na izletu, godišnjem odmoru ili službenom putovanju, ali i dok ste kod kuće. Nije najbolje očuvana ali je jednostavna za održavanje: higijenu ne obavlja a nuždu vrši kod susjeda. Sendviče i cigarete donosi joj najbliža rodbina, dakle gablec je njezina briga i uključen je u cijenu usluge“, navodi nepoznati oglašivač koji se sakrio iza imena voland. U kontakt podacima je ostavio je tek broj mobitela, a do sada je imao tek jedan ponuđeni oglas. Tada je prodavao gitarsko pojačalo. „Ukoliko vas ne smeta prisutstvo kamera i medija i nije vas briga hoće li vaš kućni prag postati javno mjesto opće sprdačine, ovo je idealna akvizicija za vas. Cijena uistinu simbolična!“, zaključuje se u oglasu u rubrici starine.


Mia Begović u sretnim danima sa Željko Žnidarić (FOTO: Lupiga.Com)

Inače, nije ovo prvi put da je Mia Begović imala problema sa onim što je smatrala svojim domom. Još prije pet godina zagrebački Općinski sud je donio odluku da glumica mora napustiti gradski stan u kojem je živjela deset godina. Gradske vlasti 1997. godine dale su joj na korištenje stan kako bi našla utočište u momentu jedne druge životne i bračne krize. Punih šest godina je Grad Zagreb pokušavao privoliti glumicu da izađe iz stana u centru grada, jer je u međuvremenu udajom za Žnidarića, smatrali su gradski oci, riješila stambeno pitanje, a ti kvadrati su bili potrebniji nekim drugima, uistinu socijalno ugroženim građanima. No, Mia Begović odbijala je napustiti stan, pa je slučaj završio na sudu, gdje su njeni odvjetnici Gradu čak pokušali osporiti pravo vlasništva.

Lupiga.Com