Yesterday skoro pa po Vuku

Ivor Car

5. svibnja 2003.

Yesterday skoro pa po Vuku

Na fotografiji za koju ne možete reći ama baš ništa, budući je na njoj sve tako sitno i nečitljivo, nalazi se nešto što nikako nije novica, ali našlo se među Lupiginim novicama, jer je autor istih našao kako je cijela stvar pomalo smiješna. Kako biste saznali o čemu je riječ pozivam vas da kliknete na ....

Gotovo svaki dan dobijem barem jedan od onih mailova koji se šalju grupno na sve adrese iz imenika i koji bi trebali biti smiješni, a to rijetko uspijevaju. No, ponekad se omakne. Neki bi rekli iznimka potvrđuje pravilo. Tako je bilo i prije neki dan kada sam dobio mail u kojem se nalazila samo jedna fotografija, bez ikakvoga objašnjenja.
Kako nam tehničke mogućnosti ne dozvoljavaju da unutar vijesti uploadamo cijelu fotografiju, a koja bi pritom bila čitljiva, bili smo prisiljeni podijeliti je na dva dijela. Dakle, riječ je o tekstu singla Yesterday nenadmašivih i nezaboravnih Beatles-a, pjesmi sviranoj po mnogim ljetnim terasama i tezgama, a ta činjenica je i glavni razlog zbog kojeg sumnjamo da je autor teksta sa fotografije jedan od tih koji je izvođenjem ove stvari zarađivao svoju koricu kruha. Usporedo sa fotografijom ostavit ćemo vam tekst Yesterday-a u originalu.

Uglavnom bilo bi zgodno napomenuti da cilj ove novice, koja to ni nije, nikako nije podsmijevanje već vam njome samo želimo na neki način uljepšati dan, s malo veselja.



Yesterday, all my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to stay,
Oh I believe in yesterday.
Suddenly, I'm not half the man I used to be,
There's a shadow hanging over me,
Oh yesterday came suddenly
...

Why she had to go I don't know. She wouldn't say.
I said something wrong, now I long for yesterday,
Yesterday, love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in yesterday...