DRAGAN BURSAĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Budi pravi prijatelj, budi čovjek i podrži Lupigu“

Lupiga.Com

20. siječnja 2018.

DRAGAN BURSAĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Budi pravi prijatelj, budi čovjek i podrži Lupigu“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Budi čovjek i podrži Lupigu“, odmah će u glavu Dragan Bursać, naš kolega iz Banja Luke, jedan od, bez imalo pretjerivanja, najboljih novinara u Bosni i Hercegovini. Majstor britka pera, beskompromisan kritičar današnje truleži u ovom društvu. Upravo zbog toga na meti je onih najgorih među nama, onih koji mu prijete smrću i koji ga nemilice vrijeđaju.

Bursać nam je poslao video podrške u kojem ukratko objašnjava što misli o Lupigi i zašto bi je trebalo podržati u njenoj crowdfunding kampanji.

„Lupiga je naša zaštita, naša brana od fašizma i nacionalizma. Lupiga je naše ogledalo, Ponekad nismo lijepi u ogledalu, ali to je istina. Istina je u ogledalu. Istina smo mi. Lupiga podržava istinu. Lupiga podržava čovjeka. Lupiga podržava sve one barijere koje sprječavaju ovo društvo da bude bolje, pametnije, ljepše. Lupiga često lupa našu savjest. Znam, to nije prijatno, ali to je zaista iskreno i to je zaista tako. Nama su potrebni mediji poput Lupige. Lupiga je jedan od rijetkih medija na ovom prostoru koji odistinski propagira antifašizam, Možda baš zato ima toliko neprijatelja. Možda baš zato ima toliko lažnih prijatelja. Ali budi pravi prijatelj, budi čovjek i podrži Lupigu“, poručio je Bursać i pokazao se pravim prijateljem.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: BH dani

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.