DA SU SAMO MALO 'GUGLALI': Pogledajte kako se Stankovićev gost, Darko Mihajlović, susreo sa šumskim vilama

Vjeran Grković

6. studenog 2012.

DA SU SAMO MALO 'GUGLALI': Pogledajte kako se Stankovićev gost, Darko Mihajlović, susreo sa šumskim vilama

Još se nije stišala bura koja se digla oko neobičnog gosta HTV-ove emisije Nedjeljom u dva. Darko Mihajlović je, kao što ste vjerojatno čuli, predstavljen kao ekonomski analitičar s četiri doktorske disertacije te skoro kao savjetnik Angele Merkel, da bi dan kasnije on sam ustvrdio kako ima tek osnovnu školu i brzi tečaj knjigovodstva. To je i bit cijelog problema, jer građani će sasvim drugačije doživjeti ono što govori Mihajlović kakav je predstavljen u uvodu emisije, nego Mihajlović iscjelitelj i prorok. Da su na HTV-u samo malo „guglali“ otkrili bi izvrstan Mihajlovićev intervju u kojem govori kako je susreo šumske vile

„Da, imam to lijepo pozitivno iskustvo. Dogodilo se to na jednoj točki, upravo iznad Ruda. S tim da moram napomenuti, ako bi željeli biti jako precizni u razumijevanju vila, važno je razjasniti relativnost pojma - vila. Kad izgovorimo riječ vila, dobivamo predodžbu vile koju poznajemo iz doba kad smo bili djeca. Moje iskustvo nije bilo takvo. Moj je susret s njima bio dok su one bile u fizičkoj formi leptira i ptica“, ispovjedio se „ekonomski analitičar“ Mihajlović prije sedam godina novinarki Samoborskog glasnika, koja ga je upitala je li se sreo sa šumskim vilama. U tom intervjuu, za razliku od HTV-a, Mihajlović je predstavljen kao vidovnjak, prorok i iscjelitelj čije usluge koriste brojni političari, estradni umjetnici, ali i, pazite sad neobične li koincidencije, televizijski voditelji.


Mistik - Darko Mihajlović (FOTO: Samoborski glasnik)

Lokalnom glasniku istom je prilikom otkrio da Samobor voli zbog „energetskog zračenja“ tog grada, koji je „najsačuvanija i najjača“ energetska točka u srednjoj Europi, dok je obližnji Žumberak energetski štit, svojevrsni energetski radar. „Kad bi, recimo viskom, dubinski 'gledali' cijelu samoborsku kotlinu, primjerice od Ruda prema franjevačkoj crkvi, slijedeći Gradnu, 'vidjeli' bi koliko je slojevito energetski sve dobro postavljeno. Metali, kristali, sve što se nalazi 'ispod', u zemlji, rezultira kvalitetnim pozitivnim zračenjem. Srećom, nigdje nije došlo do presjeka tog prirodnog zračenja“, pojasnio je svoje otkriće o gradu u koji ponekad dolazi po vodu za određene svrhe liječenja, uz napomenu kako nikada ne miješa vodu iz Samobora i bilje iz Turopolja, da bi potom prešao na razgovor o paranormalni pojavama. Tako se i došlo do toga da je ustvrdio kako može osobno posvjedočiti da spomenute samoborske vile uistinu postoje.


Elokventan i rječit - idealan sugovornik Aleksandra Stankovića (SCREENSHOT: YouTube)

„Moja sposobnost je prirodni 'čip' kojeg svi imamo, samo nije svima aktiviran. Tu još moram napomenuti da uvijek prilikom toga slušam vodiče“, nastavio je Mihajlović, objasnivši da su vodiči vrsta energetske kugle, a u kršćanskoj civilizaciji su poznati i kao anđeli čuvari. Da je samo s nekom od ovih izjava Mihajlović predstavljen u uvodnom prilogu „Nedjeljom u dva“ pitamo se bi li građani na isti način doživljavali ovog elokventnog i rječitog sugovornika Aleksandra Stankovića, koji je na prvu loptu pokupio simpatije velikog broja televizijskih pretplatnika.

Lupiga.Com