Nas su rodile majke, a Majke je rodio Bare

Mladen Barbarić

10. kolovoza 2010.

Nas su rodile majke, a Majke je rodio Bare

Unatoč gomili zlobnika koja samo čeka da otvori stranice žutog tiska i posprdno upre prstom, Goran Bare još uvijek je na nogama i jači je od sudbine, krvožednih urednika te svakojakih poroka, uključujući i gole grudi izvjesne Katarine R. navodno dobro poznate glumice. Uoči vikenda ponovno će uskrsnuti, ovaj put u Zadru, u poznatom Arsenalu, a još ranije, već u četvrtak moći ćete ga čuti i vidjeti na krajnjem jugu Hrvatske - u Dubrovniku

Nakon što je još prije ljeta u zagrebačkom Boogaloou snimio live album, Goran Bare je prošlog vikenda poveo Majke u Rovinj, a već ovog tjedna očekuju nas novi nastupi.

Mini turneja povodom tridesete obljetnice, deset albuma, poneke predizborne kampanje i nebrojeno sretnih i onih manje veselih trenutaka, nastavlja se ovog četvrtka nastupom u Dubrovniku.
Podsjećamo vas da, ukoliko nemate pametnijeg posla, ne švrljate stoljetnim derutnim zidinama već pođite na neko sigurnije mjesto. Dakle, sklonite se u klub Lazzareti gdje će Bare odsvirati dvosatni set prepun hitova iz bogate karijere.


 

Već sljedećeg dana Dubrovnik će Majke zamijeniti Dalmacijom. Najboljeg rokenrola u zemlji moće ćete se naslušati u slavnom zadarskom klubu Arsenal.

Oni koji su do sada imali prilike poslušati Bareta nešto zvrndaju da je ostario, da su mu nove pjesme bez žara i da se vidi kako se čovjek umorio. Pa tko i ne bi nakon zatvora u društvu Damira Polančeca i brojnih menadžera, međutim, ne nasjedajte provokacijama ... Bare je najbolji kada je željan slobode stoga pozdravite legendu u vašem gradu.

Na koncertima se ne pojavljujte prije 21 sat i osim starih hitova poslušajte nove pjesme koje Majke spremaju za predstojeći album.