Obratite pozornost - Novo ime na Lupigi

Ivor Car

21. ožujka 2007.

Obratite pozornost - Novo ime na Lupigi

Svaki koncentriraniji posjetitelj Lupige, zasigurno je danas primijetio da se među našim kolumnistima našlo i jedno novo ime. Riječ je o osobi koja se potpisuje nadimkom "Crni", a koja je od današnjeg dana naš novi kolumnist. U svom prvom, za Lupigu napisanom, uratku, Crni se na svojevrstan način obračunava s kritičarima interneta

Svi oni koji uz jutarnju kavicu, umjesto svježih novina u ruke uzmu miš i otvore Lupigu zasigurno će se složiti kako je vrlo dobra stvar da se uz povratak nekih naših starih kolumnista, na stranici pojavilo i neko novo ime. Naime, u posljednje vrijeme vratili su nam se neaktivni Majaripcord i srle, pokazujući da njihova pera u međuvremenu nipošto nisu zahrđala, a pridružio im se i stanoviti Crni.

Riječ je o mladiću koji je za pseudonim, iako, kako sam kaže nema razloga kriti svoje pravo ime i prezime, odabrao nadimak iz djetinjstva, po kojem će ga, njemu dragi ljudi, prepoznati. Njegov prvijenac svojevrsni je oštri obračun protiv kritičara interneta koji popularizaciju tog medija sustavno prozivaju još jednim nedonoščetom tehnološkog napretka. O čemu se radi možete pogledati na ovih sedam znakova -XOXOXOX.