Zapamtite ovo lice i čuvajte ga se!

Ivor Car

12. srpnja 2003.

Zapamtite ovo lice i čuvajte ga se!

"Momak" sa fotografije koju vidite s lijeve strane zove se Džambulat Khotokhov i dolazi nam iz Rusije, te je vjerojatno najteže četverogodišnje dijete na svijetu. Njegove proporcije su zapanjujuće, ali zato daju njemu i njegovim roditeljima pravo da polažu velike nade u Džambulatovu budućnost, jer Džambulat je već sada opaki hrvač!
E ovo je stvarno vrijedilo vidjeti, jer ovaj će klinac kad naraste(!?!) rasturati sve živo, barem se nadam, a već sada unaprijed navijam za njega na Olimpijadi 2018. godine, gdje god da se to takmičenje održavalo. Mladi hrvač se zove Džambulat Khotokhov i dolazi nam iz Rusije. Star je četiri (brojkom – 4) godine, a težak pozamašnih 56 kilograma, a ne smijemo izostaviti i činjenicu da je pošteno narastao – 118 centimetara. Vjerojatno je to "najveći" četverogodišnjak na svijetu.

Fotografija Džambulata snimljena je u trenutku dok se ovaj razgibavao uoči susreta s petogodišnjim Gruzijcem Bibilaurijem koji je nešto viši (120 centimetara), ali zato dosta lakši (51 kilogram). Nije bitno tko je pobijedio, već je bitno to da su se momci nakon borbe počastili obilnim porcijama sladoleda i čokolade. Ipak treba zadržati kilažu.