Dobre vijesti iz zrakoplovstva

Lada

3. lipnja 2003.

Dobre vijesti iz zrakoplovstva

Najstariji zanat na svijetu, odnedavno je u Čileu dignut u, do sada, neslućene visine. Kako bi rekao Sir Oliver, Lupigin dobar prijatelj i poštovatelj, cijena – prava sitnica. Za sada je ponuđen osnovni aranžman, ali uz nadoplatu mogu se osigurati i neke nove usluge, a više o svemu saznajte, a gdje drugdje nego u …
Kako javlja Reuters, u Čileu je najstariji posao na svijetu dignut u “nove visine”. Barem tako tvrdi lokalni bordel Fiorella, koji je svojim vjernim klijentima ponudio novu zanimljivost na repertoaru, let iznad glavnog grada Santiaga u društvu dvije zamamne pratiteljice.
Za samo 500 dolara po klijentu (što bi Sir Oliver rekao “prava sitnica”) dotični sretnik uživat će u sat i pol leta  u malenom, ali zato vrlo dobro opremljenom avionu (pazi ovo - sa ugrađenim hladnjakom natrpanim voćem i šampanjcem). Dama koja odgovara na poslovne telefonske pozive kaže kako je usluga na tržištu već dva i pol mjeseca. Uz standardnu ponudu od dvije pratiteljice, ali uz odgovarajuću naknadu može se organizirati i grupno uživanje u panorami.
U Fiorellinoj floti za sada se nalazi tri manja aviona, a djelatnice ( “kabinsko osoblje”, kako ih nazivaju) koje klijent sam odabire, mogu se pohvaliti poznavanjem više stranih jezika.