I kolcem i lancem i bokserom u glavu

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

I kolcem i lancem i bokserom u glavu

Mnoge novine koje smo čitali ovih dana strahovale su kako će publika dočekati Ćiru. No strah se pokazao samo do pola točan. Iako su mu skandirali klasični repertoar koji uključuje uzvikivanje imena Ćiro i peder u isto vrijeme, navijači su bili dobri i mirni koliko to jedna navijačka skupina može biti. No sam Miroslav Blažević pokazao je temperament kojeg se ne bi posramio ni slavni Tyson.
Znate onaj vic kad malom Muji sestra padne u bunar i on to kaže mami, a mama mu kaže : "a jest ti i dugo trajala".
Tako je i Miroslav Ćiro Blažević, novi trener hrvatskog prvoligaša Osijeka, odlukom disciplinskog suca Prve hrvatske nogometne lige suspendiran na mjesec dana.
Nakon samo par dana na klupi Osijeka i poraza od Dinama 2:1, Ćiro iznerviran odlukama sudaca nakon meča nasrće na glavnog suca. Kako stoji u službenom zapisniku, Ćiro udara suca čelom u predio jagodične kosti, uz brojne prijetnje, zbog čega je cijeli slučaj završio na stolu disciplinskog suca. Po zadnjim saznanjima Ćiro je podnio ostavku pa ju nedugo nakon toga povukao. Puno događaja za jedan mali slavonski grad u malo vremena. A Ćiro majstor spektakla opet se pokazao kao vješt meštar.
Nadamo se da će Don King uskoro organizirati meč između Tysona i Ćire i ovim putem stavljam 100 kn na Ćiru. Iz domoljublja i bronce u Francuskoj.