Lupiga ne prestaje najavljivati

Ivor Car

28. studenog 2003.

Lupiga ne prestaje najavljivati

Joj, što volim naslov u kojem se spominju dvije riječi! Prva riječ je "Lupiga", a druga "najavljujemo" (odnosno svi mogući oblici te riječi, riječi "najavljujemo"). Ovaj put iznenadno i sa neizostavnim ponosom najavljujemo našu novu kolumnisticu, čiji je nickname – kikborg. Nemamo previše toga za reći o njoj, ali ono što znamo podijelili smo s vama u
Neki tvrde kako je Lupiga muški sajt i da se na Lupigi uopće ne može pronaći neko žensko mišljenje (!?! iako ne znam po čemu se muško razlikuje od ženskog mišljenja !?!). Usprkos tome što tu teoriju u startu opovrgavam, izuzetno mi je drago što u našoj rubrici Kolumne ponovno predstavljam kolumnisticu (ipak je bitno što je ženskog roda). Dakle, po drugi put za redom. A sad što da kažem o novom kolaču …

Da je riječ o poduzetnoj osobi govori činjenica kako je brže od svih dosadašnjih kolumnista i kolumnistica ispunila sve uvjete da se objavi njen lupeški prvijenac (i slike i tekst i svi podaci, naravno poznati samo redakciji). Ono što vam od podataka (naravno, poznatih samo redakciji) možemo otkriti je to da ovo kikborg-ici nikako nije prvi tekst. Ona piše često, čak i protiv svoje volje i njeni tekstovi se svakodnevno objavljuju, no ovo je njen prvi tekst ovog tipa i čast nam je što je on objavljen upravo na našem kretenskom (samoprijegor nikada nije na odmet, baš kao ni šala).

Inače kao osoba je vrlo simpatično i vedro čeljade i u društvu s njom sigurno vam neće nedostajati smijeha. Dakle, ako negdje u gradu začujete vrlo nizak tonalitet kratkim, gotovo  jednosekundnim pauzama isprekidanog smijeha, znajte da bi to mogla biti upravo kikborg-ica. Ukoliko se pitate zašto je odabrala baš taj nickname, preporučam vam da je to priupitate u komentarima na njenu kolumnu, jer odgovora ni ja ne znam. Istina trebao sam pitati, ali zaboravio sam. 

Eto, da više ne baljezgam koješta najbolje bi bilo da vam ostavim link, na njenu prvu kolumnu koja se zove "Pakao i demoni". Klik na maloprije spomenuti naslov kolumne odvest će vas ravno u njen djelić carstva na ovim stranicama.