SAŠA CVETOJEVIĆ: Poslovni anđeo na ramenima svih ministarstava

Lupiga.Com

15. prosinca 2016.

SAŠA CVETOJEVIĆ: Poslovni anđeo na ramenima svih ministarstava

„Saša Cvetojević, prodavač na veliko sredstava za čišćenje i osobnu higijenu, a u slobodno vrijeme promotor Konzuma Ivice Todorića, telefonske aplikacije, električnog automobila i brijaćeg aparata, jako dobro stoji u poslovima s državom“, piše Forum.tm navodeći da je tvrtka gurua domaćih libertarijanaca samo u ovoj godini svoje proizvode prodala sve do jednom hrvatskom ministarstvu

Cvetojevićeva tvrtka Insako, tvrdi se, u zadnje je dvije godine ministarstvima i državnim tijelima prodala robu u vrijednosti od 8,2 milijuna kuna, a samo u ovoj godini Insako je iz državnog proračuna uprihodio 5,4 milijuna kuna. 

Novac kune
Cvetojević je unatoč svojim dobro poznatim stavovima u 2016. godini poslovao s ukupno 29 državnih institucija (FOTO: Lupiga.Com)

„Ne bi to i bila neka vijest da isti taj Cvetojević već dulje vrijeme, u ogromnoj i oštroj konkurenciji, ne slovi kao jedan od udarnih barjaktara slobodnotržišne dogme, lovaca na uhljebe i velikih kritičara rastrošne države koji često vole spominjati sisu – a koju drugo nego državnu“, komentira novinar Foruma, Ante Pavić, navodeći podatak kako je Cvetojević unatoč svojim dobro poznatim stavovima u 2016. godini poslovao s ukupno 29 državnih institucija.

Pavić zaključuje kako ova vijest, s obzirom da Cvetojević i njegove pristaše koriste svaku priliku prozivati rastrošnu državu, zvuči kao loš vic o uhljebu i poslovnom anđelu.

Cijeli tekst pročitajte na ovom linku.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: koprivnica.hr