Anđeo iz Cannesa: Horor je gotov

Anđeo

21. svibnja 2004.

Anđeo iz Cannesa: Horor je gotov

Još samo danas i sloboda! Znam da zvuči bedno s moje strane, ali ovo u Cannesu je za mene stvarno horor. Jutros sam pogledala "Život i smrt Petera Sellersa". Stvarno ništa, ništa specijalno, prosečan, korektan biografski film. Zvali su me iz Blic News da im napišem izveštaj sa festivala, ali nisam pristala i tako se završila moja novinarska karijera.

Jeah. Još samo danas i sloboda! Znam da zvuči bedno s moje strane, ali ovo je horor. Stvarno ljudi, verujte mi.

Oh my God - it's David Lynch!

Jutros sam gledala "Život i smrt Petera Sellersa". Stvarno ništa, ništa specijalno. Jedan sasvim prosečan, korektan biografski film. Šta da vam kažem. Nisam najbolji izbor za kritičara. Za sada mi se ubedljivo najviše dopao (poluprespavani) Kill Bill 2.

Sinoć sam zaspala u 22:30 - toliko sam bila smorena. Jutros ustala oko 7:30 da gledam tog Selersa, a stvarno nisam morala. Večeras možda odem da pogledam još neki film u pratećem programu (zato što je u glavnom programu ovaj Selers) ili samo izađemo malo neobavezno da se prozezamo.

Jutros me zvali iz Blic News, po preporuci Milutina Petrovića - kao da im napišem tekst-izveštaj sa festivala. Ja umrla od smeha. Verovatno bih pristala da ne moram ipak da reprezentujem jednu zvaničnu instituciju. Oooooooo svašta bih imala da napišem. Ovako ... zahvalila se i preporučila im da kontaktiraju Micu. Tako se završila moja novinarska karijera.

Pozdrav svima

PS. izvinjavam se još jednom zbog manjka glamura u mojim tekstovima