Atraktivni Gost Lupež - najavljujemo

Ivor Car

2. travnja 2003.

Atraktivni Gost Lupež - najavljujemo

Nakon poduže pauze uredništvo www.lupiga.com ima čast predstaviti vam novoga Gosta Lupeža, tim prije jer je ovo prvi gost koji nam dolazi iz inozemstva, čak šta više i izvan Europe. Riječ je o gospodinu imena Yahya Fozi koji nam dolazi iz dalekog Irana i koji nam, osim o ratu u njegovom susjedstvu, govori i o mnogim drugim stvarima.
Zbilja je čast predstaviti ovoga Gosta Lupeža, cijenjenog dr. Fozija, profesora na Fakultetu političkih znanosti u Teheranu i zamjenika direktora Istraživačkog centra Imam Homeini, budući je njegov rad cijenjen u cijelome svijetu.
Forma ovoga teksta ponešto je drugačija od dosadašnjih tekstova u rubrici Gost Lupež. Naime, tekst je pisan u obliku intervjua, a kako naš webmaster još uvijek nije osposobio Lupiginu rubriku intervjua, tekst smo poradi aktualnosti morali staviti pod Gosta Lupeža.
Dr. Fozi je našem Lupigašu odgovorio na točno deset pitanja koja, kao i odgovore na njih, možete pročitati na ovom linku:

čitaj GostaLupeža


Ujedno je ovo prava prilika da najavimo kako će se od sada lupeški gosti pojavljivati mnogo češće i redovitije nego do sada, što će nadam se biti dobro prihvaćeno s vaše strane. Do slijedećeg gosta uživajte u izvrsnom dr. Foziju.