Najgledanije u godini 2 0 0 2

Ivor Car

31. prosinca 2002.

Najgledanije u godini 2 0 0 2

Kako je došlo nekakvo vrijeme kvazirevizije, tako se i mi na Lupigi povodimo za tim sveopćim trendom. Zbog toga vam u ovoj novici predstavljamo ono što je bilo najčitanije i najgledanije na Lupigi u godini na umoru, godini 2002. Pod opširnije možete očekivati poneki naslov i poneki link iz redom svih Lupiginih rubrika. Stoga izvolite i uđite u ….

Najbolje je da krenemo od rubrike u kojoj se događaju svakodnevni noviteti, barem bi tako trebalo biti. Dakle, krenimo od rubrike novice. Popis tri najčitanije Lupigine novice izgleda ovako:

1.    Novo lice s naslovnice
2.    Slavne gimnastičarke pozirale nage
3.    Edo

Kako mi ne ukazujemo samo na najbolje i najčitanije tako ćemo ukazati i nanečitanije, što ne znači kako je riječ o najlošijem, čak može značiti upravo obratno. Najnečitanija novica je Ne daj krokodile.

Što se tiče enciklopedija koje u drugoj polovici 2002. godine bilježe bukvalni zastoj u razvoju, tri najčitanije su redom biografije estradnih zvijezda, i to:

1.    Thompson, Marko Perković
2.    Severina
3.    Svetlana, Ražnatović – Ceca

S druge strane najmanje se čitalo o sušilu za kosu.

Kralj Lupiginih kolumni po čitanosti je neprikosnovena zvijezda Edo Maajka, pa ne treba ni čuditi što su prva tri mjesta zauzele upravo njegove kolumne. Iako vrijedi napomenuti, Edo piše kolumne još od doba dok nije ni bio zvijezda, a kamoli neprikosnovena.

1.    Samo kod nas…(Ultaroptimizam)
2.    Javno sranje
3.    Bosanac u Zagrebu (Predrasude)

Možda bi trebalo spomenuti i neku brojkicu, recimo kako je kolumnu Ultaroptimizam pročitalo čak 744 osobe. Višestruko manji broj posjeta bilježi kolumna već dugo neaktivne Tini, Da li svi muškarci imaju seksualne fantazije? I što su oni?

Rubrika u kojoj uglavnom Bozzo recenzira knjige, relativno je novog datuma, kao što je novog datuma i cijela Lupiga, pa tu razlika između konkurentnih takmaca i nije evidentna, jer sve je to u par klikova. Popis najčitanijh recenzija izgleda ovako:

1.    Libido.hr (zbirka hrvatskih erotskih priča)
2.    Ljubavna sabotaža
3.    Zakon želje

Za Lupiginu rubriku filmskih recenzija vrijedi slično kao i za rubriku Čitali smo, a najčitanije recenzije su:

1.    Fine mrtve djevojke
2.    Ljudi u crnom 2
3.    Soba panike

Dok je ljude najmanje zanimao kineski film Svatko je najvažniji.

Kao što znate GostLupež je rijetka i nova pojava na našem siteu, pa se zbog toga tekstovi u toj rubrici mogu podijeliti samo na onaj najčitaniji i onaj drugi po redu najčitaniji, a ujedno posljednji i najnečitaniji. Izbor Putopisa također nije nikakav, ali svejedno se može probrati onaj najviše puta viđen, a to je putopis iz New Yorka. Uvjerljivo najigranija igrica naše najgledanije rubrike je Blast Billiards. Vjerovali ili ne svoje bilijarske mogućnosti u toj igrici mjesečno okuša oko 3 000 igrača!?! Za kraj ostavljamo i najbolji vic po izbori čitatelja Lupige, a taj je slijedeći:

Mladi Gavrilović je kao šegrt radio u nekoj mesarnici... Na kraju svakoga dana, kad je već smaknuo i razrezao nekoliko prasaca, kravica, ovaca, kokica i slično, morao je još lijepo očistiti prostorije. Dok je tako sakupljao sve one kljunove, usi, repove, kopita i slično, svane mu: ''PA ŠTETA je sve ovo bacati !!!"