BESTIJALNO: Najbolji prijatelj Milana Bandića upražnjavao seks na javnom mjestu?

Ivan Kegelj

21. veljače 2012.

BESTIJALNO: Najbolji prijatelj Milana Bandića upražnjavao seks na javnom mjestu?

Za razliku od britanskih, hrvatski mediji nemaju običaj otkrivati seks skandale iz svijeta politike. Znate kako to već ide: mala katolička zemlja, nitko se nikom ne želi zamjeriti i tako dalje i tako dalje. Međutim, Lupiga će dokinuti ovu ćudorednu praksu i na ovom mjestu razotkriti sex skandal najboljeg i najbližeg prijatelja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Uhvaćen je in flagranti, na javnom mjestu i naprosto nam nema druge nego upustiti se ovom novicom u jedno sasvim novo i neistraženo područje žutog žurnalizma. Upozorenje, nije za mlađe od 18 godina.

 

Na zidu facebook profila zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića jedan od gradonačelnikovih frendova - D. Sabezdinovski -ostavio je fotografije snimljene kod Garden Malla u zagrebačkoj Dubravi. Sabezdinovski navodi da je na fotografijama Bandićev najbolji prijatelj Rudi, okom kamere uhvaćen da upražnjava seks na javnom mjestu

Lupiga je na sve načine pokušao dobiti izjavu, odnosno komentar najboljeg Bandićevog prijatelja na fotografije koje su osvanule u facebook javnosti, ali Rudi nam je nažalost ostao nedostupan. Budući da se radi o vrlo prestižnom žutom sadržaju, fotografije smo odlučili objaviti po cijenu da nas Bandićev najbolji prijatelj tuži za nanošenje duševnih boli. 

Želimo vjerovati da objavom ovog sadržaja Lupiga dobiva novu dimenziju
i novo mjesto u svijetu hrvatskih informativnih medijatik do Glasa Mordora u vlasništvu Ninoslava Pavića i njegovog zatajenog partnera Miroslava Kutle, Dnevnika Nove TV, Trećeg dnevnika Hrvatske televizije te emisije In Medias Res koju uređuje najbolji hrvatski novinar Petar Vlahov. Dakle, evo fotografija šokantnog sadržaja koji će pisati povijest hrvatskog informiranja.   


Na ovoj fotografiji, kako tvrdi osoba koja ih je snimila, nalazi se najbolji prijatelj zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića - njegov pas Rudi - u pratnji neimenovanog njemačkog ovčara.   

 


Šokantno, neimenovani zavodnik sustigao je "Rudija", a onda se dvojac upustio u skandalozan seksualni odnos na ovorenom. Ukoliko je na fotografijama uistinu Rudi, treba li reći da je ovo i trenutak koji izvan svake dvojbe ukazuje na homoseksualnu orijentaciju gradonačelnikovog najboljeg prijatelja.   

 


Teleobjektivom revnog snimatelja sladostrast ovog dvojca postala je dostupna i oku dioptrijom u(ne)srećenih čitatelja. Za kraj, valja nam napomenuti da Lupiga blagosilja ovu ljubav, ali i oštro osuđuje činjenicu da zaljubljeni "Rudi" i njegov nepoznati prijatelj nisu našli za shodno ljubav konzumirati u nekom intimnijem i javnosti nedostupnijem prostoru.    

Lupiga.Com