DORUČAK KOD PAVIĆA: Građanska akcija poručila - 'To je Pavić, jedini koji je uspio zajebati Miroslava Kutlu'

Vjeran Grković

12. siječnja 2012.

DORUČAK KOD PAVIĆA: Građanska akcija poručila - 'To je Pavić, jedini koji je uspio zajebati Miroslava Kutlu'

Nakon posjete Kulemerovim dvorima gdje obitava neokrunjeni hrvatski kralj Ivica Todorić i nakon što su glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću dodijelili nagradu za „Pi…, godine“, aktivisti okupljeni oko Građanske akcije prije sat vremena posjetili su i Koransku ulicu gdje obitava EPH. Tamo su razvili transparent sugerirajući istom onom Bajiću gdje se kriju milijarde, a vlasniku medijskog imperija, Ninoslavu Paviću, na čiji su račun izrekli brojne optužbe, među ostalim i da je jedini koji je uspio zajebati Miroslava Kutlu, poručili – „ni HDZ-ova nije gorila do jutra, pa neće ni tvoja“


Ninoslav Pavić u razgovoru s Ivicom Račanom

„Do sada smo Pavića samo spominjali a danas smo mu odlučili pokazati kako ga se ne bojimo. Nije nas uplašio HDZ tovareći nam policiju na vrat, niti Todorić šaljući nam prijetnje preko svojih suradnika a bogami niti Bajić koji nas je dočekao sa interventnom policijom neki dan ispred DORHA.Tako nas neće uplašiti niti njihov sluga i potrčko Pavić.Ponovo smo došli ukazati gdje je naš opljačkani novac.Ovaj jatak i suradnik Todorića, Kutlea, Pašalića i ostalih u pljački građana zaslužuje poseban tretman“, navodi se iz Građanske akcije. Prema njihovom viđenju stvari Pavić je HDZ-ov pulen i jedan od odabranih za famoznu strukturu hrvatskog društva, sadržanu u „manifestu“ – „200 bogatih obitelji“. Aktivisti pojašnjavaju da je vlasnik EPH umiješan u svaku veću aferu i kriminal vršen za vrijeme HDZ-ove vlasti, kao da nije ništa manje drag ni novoizabranoj vlasti.


Jutros u Koranskoj

Transkript sms prepiske Ninoslava Pavića i Ive Pukanića

E-novine objavile: Pavić je ukrao Slobodnu Dalmaciju!

Nino Pavić se nada da njegovi novinari na posao dolaze s grčem u želucu

POTAKNUTI AKCIJOM GRAĐANSKE AKCIJE PODSJEĆAMO: Zašto je nekadašnji cvjećar Ivica Todorić danas prvi među nejednakima

“Gradi imidž poslovnog čovjeka a sve što ima stekao je prevarom, muljanjem i otimanjem. Pravi sudrug u prljavim rabotama Todoriću. Pa nije niti čudo da su zajedno osmislili, isplanirali i sproveli i zadnji zajednički pljačkaški poduhvat oko "Kamenskog". I to već i vrapci na grani znaju ali ne zna njihov zaštitnik Bajić. Podsjećamo sugrađane da je taj isti Pavić medijski stvorio onoga pljačkaša i zapovjednika Salzburške bojne pukovnika Sanadera kao i da je promovirao i štitio zločinačku organizaciju HDZ do posljednje sekunde“, stoji nadalje u njihovom obraćanju javnosti. Ustvrdit će i kako je Pavićevo medijsko carstvo Ivu Sanadera veličalo i onda kada je već svima postalo jasno da je nesrazmjer između osobnog Sanaderovog bogatstva i premijerske dužnosti prevelik, a zamijetit će i to što su izdanja EPH, predvođena Jutarnjim listom, mjesecima odbijala objaviti informaciju kako je bivša premijerka Jadranka Kosor došla do stana. No, kažu, to EPH sada ne smeta da baca drvlje i kamenje po HDZ-u.


Miroslav Kutle na optuženičkoj klupi u jednom od brojnih sudskih procesa u kojima je bio glavni junak

PISMO EU DELEGACIJI: Na konferenciji o korupciji ne smije biti mjesta za Ninu Pavića, Denisa Kuljiša i Renata Kunića!

PREMIJERKE POZIVA U 'SVOJ' STAN, GRAĐANSKA AKCIJA REAGIRA: Jaco može li i Drobac doći u 'tvoj' stan?

LUPIGA ANKETIRA: Eminentni novinari otkrivaju o kome je u Hrvatskoj zabranjeno pisati i zašto

DEUTSCHE WELLE O HAJCI NA SANADERA: Mediji koji su ga držali na vlasti sad ga nesmiljeno gaze u blatu

„Ali to je Pavić. Jedini valjda koji je uspio zajebati i Kutlu. I navodno se sa time ponosi. Ali mi se nećemo pomiriti da nam takvi i dalje sudbinu kroje. Mi se nećemo pomiriti da takvi zahtjevaju što i kako će novinari pisati. Mi se ne mirimo sa time da Bajić nije zainteresiran da ga spremi gdje mu je i mjesto - u zatvor. Zato smo i došli ti poručiti: Paviću, možda imaš medijski imperij na svojoj strani ali upamti da niti HDZ-u nije do jutra gorila pa neće niti tebi!“, zaključuje Građanska akcija, a nakon što su i danas pokazali kako ne posustaju u kritici društva, mnogi sada strahuju hoće li možda aktivisti sljedeći put zakucati i na njihova vrata. Na kraju se ipak, ne bilo nam zamjereno, ne možemo oteti dojmu da se Građanska akcija za ovaj posjet mogla i puno bolje pripremiti te manje paušalno upozoriti još na pokoju konkretnu stvar vrijednu spomena.

Lupiga.Com

FOTO: Građanska akcija / Lupiga.Com