FRENKIE IMA NOVI SPOT: Pogledajte je li to čemu

Ivor Car

26. rujna 2012.

FRENKIE IMA NOVI SPOT: Pogledajte je li to čemu

Pohvalio nam se Adnan Hamidović, poznatiji kao Frenkie, da ima novi spot i kune se da je to njegov najbolji spot do sada, kao i da na ovim prostorima do sada nitko nije napravio nešto slično. Nakon kraće rasprave, odlučismo da spot podijelimo s vama, pa da vi vidite je li to čemu. Inače, stvar za koju je spot snimljen zove se „Situacije“ i suradnja je između Frenkija i Aleksandra Antića –Saše iz TBF-a. Saša je, ne sumnjajte, ovdje legao k'o kec na desetku, a zapaženu ulogu u spotu dobio je i naš neaktivni kolumnist Edo Maajka koji, začudo, ne repa ni sekunde


Saša i Frenkie (FOTO: Promo)

Sve skupa se zapravo radi o najavnom singlu za Frenkijev četvrti album, koji bi svjetlost dana trebao ugledati ove zime.

Lupiga propitala Frenkieja

Povratkom Cigana vraća se Frenkie

Poslušajte dvije nove stvari Saše Antića iz TBF-a

„Znaš, puno smo mi proputovali svih ovih godina, pogotovo po ovim balkanskim zemljama i usput doživjeli nekih zanimljivih situacija, a nije falilo ni anegdota s policijom“, priča nam Frenkie, koji je u svom dosadašnjem opusu itekako pokazao da je nabrijan na čuvare reda i mira. Ipak, kaže, većina tih situacija završavala je sretno, a prisjetio se i priče iz Mostara gdje mu je policajac, koji ga je zaustavio, progledao kroz prste samo zato što mu se svidjela njegova tetovaža. Smatra to velikim napretkom, jer se sjeća vremena gdje su „plavci“ znali maltretirati i tuči zbog tetovaža.

„Upravo ova pjesma govori o nekim, hajmo to nazvati, neugodnim situacijama i šablonima po kojima se mi ponašamo kada se nađemo u njima“, objašnjava poznati Bijeljinac, navodeći kako su mogućnosti za izvlačenje u nezgodnim situacijama vrlo brojne. Spot su osmislili i realizirali njegovi prijatelji iz tuzlanskog Novagenusa, a kaže kako nijednog trenutka nije sumnjao da će to ispasti kako treba. Na kraju je izrazio zadovoljstvo odrađenim, jer je uvjeren da je spot vrlo duhovit. Inače, u spotu se pojavljuje i njegov sudrug, a naš neaktivni kolumnist, Edo Maajka, no ovaj put ne repa s Frenkijem, nego je odradio tek jednu glumačku rolu. No, zato Saša i glumi i repa, a ovo je njegova prva studijska suradnja s Frenkijem i odmah je legao k'o kec na desetku, jer se pjesma dijelom referira upravo na Split.

Lupiga.Com