IGOR MIRKOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Za ovu Novu godinu poklonite si donaciju“

Lupiga.Com

28. prosinca 2017.

IGOR MIRKOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Za ovu Novu godinu poklonite si donaciju“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Svi znamo da previše junk fooda nije dobro za naš organizam. Pohotne učiteljice koje vrebaju svoje učenike, zanosne pjevačice čije obline ispadaju iz nikad manjih kupaćih kostima, lajt fašizam i kopanje po rupama nekih pradavnih ratova. Sve to nije jako dobro za vaš mozak“, započinje svoj video podrške Lupigi Igor Mirković, poznati filmski redatelj i novinar. 

U izuzetno osmišljenom videu, gotovo pa spotu, Mirković vas sa zagrebačkog Gornjeg grada poziva da si za ovaj Božić poklonite dobre novine i podržite Lupiginu crowdfunding kampanju koja je u svom desetom danu i pred kojom je još dvostruko toliko vremena.

„Za ovu Hanuku i za ovu Novu godinu poklonite si donaciju novinarima koji ne vrijeđaju vašu inteligenciju i koji se trude pomoći društvu da bude bolje. Za bolju novu godinu“, nazdravlja Mirković na koncu videa podrške koji je pred vama. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.