KAKO JE JEDNA NEOPREZNA IZJAVA POSTALA HIT BALKANSKIH DERNEKA: E da me vidi babo!!!

Ivan Kegelj

20. prosinca 2011.

KAKO JE JEDNA NEOPREZNA IZJAVA POSTALA HIT BALKANSKIH DERNEKA: E da me vidi babo!!!

U vremenu interneta i velikih snoviđenja valja dobro paziti na svaki korak i svaku riječ, jer jedna nesmotrena izjava od vas može učiniti megapopularan predmet sprdnje. Pogledajte kako je to na svojoj koži iskusila sarajevska tinejdžerka koja se izlanula da Bajram provodi zabavljajući se uz jeger. Televizijski prilog s njezinim nastupom, u kojem usred priče o ispijanju jegera iz djevojke provali: "Joj, ovo ako mi babo bude gledo!!!", pokrenuo je lavinu zajebancije na račun mlađe punoljetnice. Kakvog maha je zajebancija uzela - pogledajte na ovom mjestu

Sve je počelo s ovim prilogom, odnosno videom preuzetim sa sarajevske TV Hayat, prvi put emitiranim u novembru 2009. g. u emisiji Glam Blam. Na YouTube video je stavljen 29. januara 2010. godine, a u prvih šest mjeseci imao je već dva milijuna gledanja.

Nije, međutim, ostalo samo na videu s milijunskom gledateljstvu. Njezin uzvik opravdanog straha: "Joj, ovo ako mi babo bude gledo!" ubrzo je postao krilatica svake dobre zabave na velikom dijelu Balkana. Evo kako to izgleda u režiji navijača Želje.

Nakon navijača, zajebanciju za prihvatili i muzičari. Počelo je s bajramskim opijanjem, nastavilo se na stadionu Želje, pa se s Dubioza Kolektivom preselilo na beogradski koncert: "A da me vidi baabooooo, a da me vidi baaboooo / da se opijam, da se opijam - sedam jegeraaaa!"

Nije prošlo dugo, a pjesma je ušla u svaku kuću, omiljena kod svih uzrasta, posebno među mladima i onima koji vole sve što vole mladi.

Naposljetku je probila granicu Balkana i unatoč jezičnoj barijeri počela osvajati srca mladih ljudi u državama razvijenog, ali ne manje divljeg nego ranije - zapada.

   

Na koncu, što mislite da li ju je babo vidio?

Lupiga.Com