Kuglanje dio treći - didžej najt

miro@lupiga.com

5. travnja 2005.

Kuglanje dio treći - didžej najt

Da nam i sljedeće godine papkari od organizatora (hvala papci, pogledajte malo na webu tko Vas je sve popratio)ne bi rekli da mi to ne pratimo, kolega i ja uputili smo se prema jarunskom klubu Aquarius na zadnju večer 'zlatnog kuglanja'. Iako pomalo hladnjikavo vrijeme nije nas omelo u nakani da samo za vas ispratimo i proglašenje najboljeg DJ-a u Hrvata. Kakva luda večer hip hopa i duhovitog Maria Kovača

Kako smo se samo dobro oznojili u subotu u Tvornici. Zato smo kratkih rukava i još kraće pameti ustanovili da je na jezeru u nedjelju navečer bilo jako hladno, baš kada se održavala i zadnja od večeri kooglanja. Večer je bila posvećena najboljim hrvatskim didžejovima iz raznih glazbenih područja.


Najjednostavnije, za one koji ne znaju, DJ je osoba koja donese svoju mjuzu od doma pa je onda pušta vama. Ukoliko je DJ dobro raspoložen i ukoliko ste vi dobro raspoloženi to može biti vrlo zabavno. Još ukoliko volite istu glazbu, pa nema vam kraja. U Aguariusu nije bila baš neka gužva, jer ipak je ta gnjusna škola počela u ponedjeljak, ali atmosfera i nije bila tako loša.


 

EKSLUZIVA! Ovo vam je Olijeva sestra.

 

 

Prvi je nastupio OLI DO BOLI. Oli je hip hop uzdanica, veliki prijatelj glavatog Ede, prijatelj i obožavatelj našeg skromnog sajta te jedan od resident DJ (ovo resident vam je kad neki DJ nekoliko puta pušta istu mjuzu u istom klubu tako da mu klub postane k'o doma, "domaći DJ", op.a.) u Aquariusu. On je malo raspalio po hip hopu, jer šta će, to mu je najbolje, pa je vidio sam svojim očima, malo i on ples'o. Kao i sve djevojke koje su zbog njega zakasnile u školu u ponedjeljak ujutro.


 

Stupni - Kao što vidite dečko se odlično zabavlja. U pozadini FRX ima neko ukazanje.

 

 

Nakon Olija na red je došao "duhoviti" Mario Kovač. Omaleni, ali ne zato manje dobar DJ Mario bavi se svim i svačim, pa je teško prosuditi da li mu je ovo baš najbolje čim se bavi. No, svakako nas je podsjetio na neke od hitova od AC/DC-a, Nirvane, Red Hot Chilli Pepersa, itd. Mario je inače "domaći DJ" u Močvari, ali iznenadili bi se gdje ga sve možete vidjeti.

 

Mario se dobro zabavljao! Reperi ga nisu voljeli.

 

 

Vidjelo se odmah da hip hoperi nisu zadovoljni, no Mario se nije dao zbuniti. Još malo i zasigurno bi ga zavoljeli.

 

 

M.I.L.E. (Ovaj s rukom prema gore)

 

 

Nakon Maria, na red je došao dio dvojca Eddy&Dus. Ova dva momka vjerojatno i spavaju u Aquariusu, pa se oni jedini s pravom mogu nazvati "Domaći Aquarius DJ-ovi".

 

 

Eddy ili Dus?

 

 

Iza njega su još nastupali DJ Mile i DJ Eddy svatko sa svojim raznovrsnim programom. Nagradu je odnio DJ Oli pa mu ovim putem redakcija Lupige čestita na njegovom napornom radu kroz cijelu godinu.

 

I tako je završila ovogodišnja Zlatna Koogla. Sve u svemu nije se posebno po ničem istakla osim po dobroj volji organizatora koji, čujemo, organizira i pohode po Hrvatskoj sa svojim show programom.

 

Dobra stvar je i činjenica da se malo Lupigino društvo skupilo u provedu cijelog vikenda. Skoro se ne sjećam da sam bio vani tri dana za redom. Svakoga smo vidjeli, sa svima se družili, lijepo si popili i tako. Svega je bilo.

 

Vaš reporter s tuđom akreditacijom.

 

 

Ovim putem Vas upoznajemo i s dvije divne djevojke koje preko Lupige traže sebi zgodne, mlade, imućne momke, koje uz to imaju osjećaj za dobru glazbu, dobri su u kuhinji te razumiju osjećaje mladih djevojaka.

 

 

Eeej!

 

 

Stoga, javite im se!