Massimo i prijatelji u Aquariusu - Lupiga dijeli četiri ulaznice

Ivor Car

19. veljače 2007.

Massimo i prijatelji u Aquariusu - Lupiga dijeli četiri ulaznice

Kao što se to vrlo često zna dogoditi i ovaj će se utorak u zagrebačkom Aquariusu održati vrlo zanimljiv koncert. Naime, u poznati jarunski klub stiže Massimo Savić, i to sa svojim "Prijateljima", a u sklopu "Unplugged" turneje. Tim povodom Lupiga će svojim posjetiteljima velikodušno podijeliti četiri ulaznice, stoga budite vrlo brzi

Nedugo nakon svojevrsne povratničke turneje Massima Savića, tijekom koje je impresionirao publiku po brojnim hrvatskim kazalištima, "hrvaški šarmer", kako ga vole nazivati slovenski mediji, započeo je i "Unplugged" tour, odnosno "Massimo - bez struje".

Prvi koncert nove turneje prošlog je mjeseca oduševio Riječane izvedbom pjesama s aktualnog albuma "Vještina 2", ali i brojnim starim hitovima u do sada "neviđenim" aranžmanima. Sličan repertoar, u kojem neće izostati i osebujne obrade slavnih evergreena, očekuje i sve one koji će u utorak nazočiti Massimovom koncertu u zagrebačkom Aquariusu.

Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a za ovu prigodu Lupiga će četvero svojih posjetitelja nagraditi sa po jednom ulaznicom za Massimov nastup u Aquariusu u kojem je prije nešto manje od dvije godine i snimljen live labum "Apsolutno uživo - Live iz kluba Aquarius". Četvero najbržih koji na e-mail adresu urednistvo@lupiga.com pošalju mail s naznakom "Za nagradnu igru" dobit će besplatan upad na koncert (obavezno ostaviti broj mobitela). Inače, ulaznice se mogu nabaviti u Aquarius CD shopu te na blagajni kluba, i to po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, odnosno 80 kuna na dan koncerta.