Napokon putopis "Japan u 15 fotografija"

Ivor Car

2. ožujka 2005.

Napokon putopis "Japan u 15 fotografija"

Previše vremena trebalo nam je da realiziramo vrlo jednostavan putopis s Dalekog istoka koji smo najavljivali barem, u najmanju ruku, zadnja četiri tjedna. Lijenost na stranu, vrijeme je da vam s veseljem kažemo kako se od danas u našoj vrloj rubrici Putopisa nalazi nova "majstorija", ovaj put u režiji Jana iz dalekog nam i egzotičnog Japana

Općenito već dugo nismo ništa najavljivali, što samo upućuje na žabokrečinu koja je zahvatila ove web stranica od glave do pete. Stoga ova malena najava japanskog putopisa dođe kao svojevrsni način za razbijanje monotonije.

Autor putopisa, kojeg ćemo ovdje nazvati, Jan, poznata je javna osoba, previše zaposlena kako bi "složila" neki tekstić u kojem bi nam rekla par stvari o svom putovanju. U skladu s takvim činjeničnim stanjem odmah smo se dosjetili kako bi mogli objaviti tek fotografije, koje u slučaju Japana, govore same za sebe, što je na kraju ispalo možda i bolje.

Dodamo li tome i definitivno pretenciozan naslov - "Japan u 15 fotografija" i zasolimo li to podatkom kako je Jan uglavnom obratio pažnju na ljude, a ne, kako to "obični" turisti rade, na razne znamenitosti, onda vas definitivno moramo pozvati da kliknete na ovih sedam znakova XOXOXOX i pogledate 15 fotografija iz Japana.