NERZUK ĆURAK PODRŽAVA LUPIGU: „Podržite novinarstvo bez fige u džepu“

I.F.

20. siječnja 2018.

NERZUK ĆURAK PODRŽAVA LUPIGU: „Podržite novinarstvo bez fige u džepu“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Podržite novinarstvo bez fige u džepu, podržite kritičko mišljenje, podržite Lupigu“, poruka je koja nam stiže iz Sarajeva. Poslao nam ju je Nerzuk Ćurak, profesor na Fakultetu političkih nauka sarajevskog Univerziteta, novinar i publicist.

Teskstovi Nerzuka Ćurka prevođeni su na engleski, njemački, francuski, slovenski, španjolski i arapski jezik. U njegovom znanstvenom fokusu su, među ostalim geopolitika, politička filozofija, međunarodni odnosi, etnopolitika i javne politike. Njegove detaljne analize imali smo čast objavljivati na Lupigi. I opet ćemo, čim bude prilike.

Ćurak je samo jedan od pedesetak javnih osoba koje su nam na ovaj način – video snimkom – iskazale podršku u crowdfunding kampanji koja je trajala mjesec dana i čiji je najveći uspjeh to što se pokazalo da nas toliko ima. Ima nas i u Sarajevu. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Novosti

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.