SVI KAO JEDNO: Cijela škola pjevala pod prozorom učitelja koji ima rak

A.B.

12. rujna 2016.

SVI KAO JEDNO: Cijela škola pjevala pod prozorom učitelja koji ima rak

Učenici američke srednje škole Krista Prezbiterijanca iz Nashvillea, njih 400, okupilo se pred kućom njihovog nastavnika Bena Ellisa kojem je dijagnosticiran rak. Dok ih je on promatrao s prozora, zbor učenika pjevao mu je pjesme moleći za njegovo ozdravljenje. 

Video je na svojem Facebook profilu objavio country glazbenik Tim McGaw, a do sada ga je pogledalo više od 20 milijuna ljudi, a podijelilo njih oko 400.000.

"Prijatelj mi je ovo poslao danas. Ben Ellis je učitelj u srednjoj školi u Nashvilleu koji se bori s rakom. Svi učenici, njih više od 400 i učitelji škole odvezli su se do Ellisove kuće kako bi pjevali u molitvi s njim i njegovom obitelji… Tako plemenito i ljudski", napisao je McGaw. 

Jedan od roditelja na Facebooku je ostavio poruku kako je Ellis predavao njihovoj djeci dvije godine u srednjoj školi i djeca su ga jako voljela.

"Svi volimo gospodina Ellisa i njegovu dragu obitelj. Djeca su mu htjela uzvratiti ljubavlju za svu ljubav koju im daje", napisala je jedna majka koja je objavila i dopis ravnatelja škole roditeljima koji je zbog ovoga i promijenio jutarnji raspored škole

"Bio je to vrlo ganutljiv izljev ljubavi, najviše što smo mogli darovati čovjeku koji nas jednako tako ljubi", prenosi dijelove ravnateljevog pisma britanski Telegraph. Trenutak kada Ben Ellis slabašnim glasom pjeva uz zbor od 400 učenika koji su se okupili pod njegovim prozorom zabilježio je prijatelj u snimci koja ne traje niti punu minutu.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube