Iz arhive: Ja miline ...

Iz arhive: Ja miline ...

ritn by: Edo Maajka
28. 03. 2007.

Koliko nas zna ugoditi sebi i koliko često sebi ugađamo? Ima toliko sitnih stvari koje volimo, koje nas opuste, ali se ponekad fakat nema vremena. Recimo, u zadnje vrijeme sam non-stop u studiju- te ovo, te ono ... ne stignem ni u Lup, a to je, svi znamo, svetogrđe. Ali opet, upoznao sam par osoba kojima je samougađanje na prvom mjestu i te osobe su em smirene, em zadovoljne i najbitnije od svega- sretne!

Koje su to sitnice, to varira od osobe do osobe. Meni je gušt prije spavanja, a to je najčešće oko 1 sat ujutro, otići do prozora, zapaliti cigaretu i gledati grad kako je miran i lijep po noći, jednostavno je prekrasan ... Roštiljati sa par ljudi koje voliš, to je nešto što nisam napravio duuuuugo, šmrc ... Igrati nogomet nedjeljom, subotom otići do kladionice ili mamuran nedjeljom otići na plac i cjenkati se s babama - zakon ... Napuniti kadu vrućom vodom (mada Dare kaze da nije zdravo) i ležati u njoj 10 minuta misleći samo o lijepim stvarima, otići na pecanje i pecati pola dana - jooooooj nisam duuuugo ... Mogu vam ja sad nabrajati cijeli dan.

Recimo, skont'o sam da žene imaju totalno drugačije samougađanje, posebno zato jer je ovisno o lovi. Žene opušta kupovina bilo čega - DM svaki tjedan i to je terapija. Kupovina je vrhunac njihovog opuštanja, ali što ako se nema para? Onda opet dolazimo do onih sitnica, recimo njima je to ponekad telefon ili badminton ili serija ... Počet ću to raditi, hoću maajke mi. Jedva čekam ono: "Ej, trebaš nam u studiju!", a ja kažem kako ne mogu i kako sam zauzet, a s druge strane čitam Fukine kolumne i smijem se od pomisli da iz onako ružnog čovjeka ispada fin tekst. Možda bi se skinuo do pasa na balkonu i čitao Alana Forda uz Jovanottija i sangriju.

Zašto pišem ovu kolumnu? Pa zato jer me zanimaju vaši gušti i vaše sitnice dragi prijatelji, pa tko zna, možda neko nekome jednu od njih i ispuni i uljepša dan i sebi i toj osobi. Zato brzo na komentare i uživajmo!

Voli Vas Maajka ...