I.G. Culture u Aquariusu + nagradna igra

Ivor Car

29. listopada 2006.

I.G. Culture u Aquariusu + nagradna igra

Jedan od svjetskih kraljeva broken beats scene Ian Grant, odnosno čovjek poznatiji pod imenom I.G. Culture, kao i pod nizom drugih pseudonima, u utorak će zaposjesti miks pult zagrebačkog Aquariusa, a povodom toga Lupiga će Vas počastiti s dvije besplatne ulaznice za ovaj nesvakidašnji događaj, kojeg neki nazivaju i gostovanjem mjeseca

U sklopu klupskog programa Kontrapunkt ovoga će utorka na obali "zagrebačkog mora", u Aquariusu, nastupiti I.G. Culture koji će domaću publiku počastiti vrhunskim broken beatom, future jazzom i fusionom. Atmosferu će dodatno podgrijavati uobičajeni Kontrapunktov tim - Eddy Ramich i Žak.

Za Iana Granta kažu da je tvorac West London broken beats scene, koji se do sada koristio brojnim pseudonimima. Tako je za etiketu Island Records potpisao pod imenom Dodge City Productions, dok je za slavni Virgin Records poznat kao New Sector Movements. Nakon toga nazivao se i Quango, a ni to nije sve.

Povodom ovoga događaja Lupiga će podijeliti dvije ulaznice, koje inače vrijede, ni manje ni više, nego 50 kuna. Najbrži naš posjetitelj koji na e-mail adresu urednistvo@lupiga.com pošalje mejl sa subjectom "Ja bih u Aquarius" dobit će dvije besplatne ulaznice.