KAD MAJKA SVAŠTA RODI: Svog psa proglasio 'pederom' i odlučio ga ubiti

Mladen Barbarić

1. veljače 2013.

KAD MAJKA SVAŠTA RODI: Svog psa proglasio 'pederom' i odlučio ga ubiti

Kako u nas, tako i u dalekoj Americi majka svašta rodi. Srećom kako u nas, tako i u dalekoj Americi, potrefi se i dobrih majki i još bolje djece. Naime, sin prve majke, iz Tennesseeja odlučio je odvesti svog pit bulla na šetnju u obližnji park. Nakon nekoliko minuta njegov pit bull veselo je skočio na nepoznatog mužjaka od čega se sinu prve majke smučilo u želucu te je, kako je zaključio, pit bulla pedera odmah odveo u obližnje prihvatilište za pse na – eutanaziju. Pas je danas po njegovom zahtjevu trebao biti ubijen

Da zatucana čeljad nije opasna samo za sebe već i druge, ne samo ljude, nego i životinje, uvjerili smo se i ove srijede. Naime, nakon što je nesretni pas „peder“ završio u Jackson Rabies Control Animal Shelteru danas je trebao biti i ubijen. Srećom, revna zaposlenica prihvatilišta i kći neke druge majke, odmah je krenula u akciju i sliku nesretnog psa postavila na Facebook uz sljedeću poruku:


"Homoseksualac" (FOTO: Facebook/Jackson TN Euthanasia)

"Ovaj nesretnik nije nam došao jer je zao ili jer grize sve oko sebe, već... jer njegov vlasnik kaže da je peder! Doveo ga je u centar rekavši da ne želi psa pedera! Iako ovo nije najgore što sam čula na ovom poslu, ipak je diskriminacija. Ne dozvolite da ovaj pas umre jer njegov vlasnik ne poznaje normalno pseće ponašanje, trenutno je u boksu 10L i sutra će biti eutanaziran jer nemamo mjesta".


Javila se i spasiteljica (SCREENSHOT: Facebook)

Preko noći više od četiri tisuće ljudi podijelilo je ovaj post, a diljem Amerike pojavili su se sinovi i kćeri drugih majki kako bi psa usvojili ili barem premjestili u drugo prihvatilište. Samo par sati prije smaknuća, pojavila se i Stephanie Fryns koja je sretnog heteroseksualnog psa spasila od svog bivšeg vlasnika. Sretnu vijest zaključujemo uz prigodnu poruku „pederomrscima“ svih zemalja - jebite se!

Lupiga.Com