S PRVE CRTE BOJIŠNICE: Stvari idu u našu korist, neprijateljski naci-komunistički režim samo što nije pao

Hrvoje Šimičević

18. siječnja 2013.

S PRVE CRTE BOJIŠNICE: Stvari idu u našu korist, neprijateljski naci-komunistički režim samo što nije pao

Zagrebačkom biskupu Valentinu Pozaiću. Gospodine zapovjedniče, na svim područjima koja su zahvaćena sukobima, neprijateljima zadajemo strahovite gubitke logike, koristeći tradicionalno oružje: bombardiramo ih dogmom, granatiramo ih srbočetničkim epitetima, razaramo ih zatucanošću, škropimo ih pjenušavom retorikom, proklinjemo ih paklenim ognjem... Sazrelo je vrijeme za pokretanje klerikalno-vojne operacije "druga Oluja"! Došao je trenutak da suzbijemo nevjernike i vratimo broj katolika na razinu koja je prethodila zadnjem popisu stanovništva

Zatvoreno pismo pomoćnom zagrebačkom biskupu Valentinu Pozaiću

Gospodine zapovjedniče!

Iskorištavam ovo malo slobodnog vremena da Vam podnesem izvještaj o situaciji na položajima i svemu što je dosad ostvareno na terenu!

Sedam dana nakon što ste javno pozvali na "novu Oluju" s ciljem svrgavanja "nacista i komunista" s vlasti, sa zadovoljstvom mogu priopćiti sljedeće: neprijatelji su dezorijentirani, demoralizirani i spremni za finalni udarac od kojeg se nikad neće oporaviti!

No, prije nego što nam pošaljete nove zapovijedi, na ovom ću vas mjestu obavijestiti o dosad učinjenim koracima klerille i efektima tih koraka na pripremu terena za operaciju Oluja 2.

Za razliku od razdoblja kad je neprijateljski naci-komunistički režim uz pomoć pobunjenih birača došao na vlast, u zadnje vrijeme situacija na prvoj liniji obmane se značajno promijenila u našu korist.


Zapovjednik - Valentin Pozaić (FOTO: Novi list)

Premda je hrvatsko biće i katolički identitet našeg čovjeka na početku pretrpio značajna stradanja, preko agresorskog bombardiranja Hrvata spolnim odgojem, umjetnom oplodnjom i liberalizacijom zakona o istospolnim zajednicama, na mentalnom području pod okupacijom racionalne manjine vidljiv je umor, dezorijentiranost i - što je bitno - olovni defetizam!

Sukladno tomu, sa zadovoljstvom vas obavještavam da su okupirani ideološki teritoriji sve bliže povratku u ruke hrvatskog naroda!

Jedan od ključnih razloga je činjenica da se naci-komunistički režim - i bez naših operacija! - urušava u ekonomskom, pravnom i moralnom smislu, s tim da potonju kategoriju, kao što dobro znate, nikada nisu ni posjedovali!

Naime, u kakvom kolapsu se nalazi okupatorski pravni sustav ponajbolje pokazuje činjenice da Vas osobno - i desetke drugih crkvenih otaca - nakon poziva na rušenje ustavnog poretka i mržnju prema Drugima, nisu niti pozvali na obavijesni razgovor, a nekmoli kazneno prijavili po više od nekoliko točaka Kaznenog zakona.


Ministar obrane - Željko Jovanović (FOTO: Arhiva)

U ekonomskom smislu, situacija na neprijateljskom području je upravo užasavajuća; prema obavijestima koje sam prikupio gledajući televiziju, naci-komunistički režim je, po svemu sudeći, odustao od pobunjenih birača koji su podupirali njihovu vladavinu. O gospodarstvu narečeni režim više ni ne diskutira, već su svu energiju usmjerili na naoružavanje ministarstva obrane pod ravnanjem Željka Jovanovića. Naime, dok se - posredstvom lajavog i sveprisutnog ministra obrane -  vode militarne rasprave o spolnom odgoju i takozvanim ljudskim pravima, ekonomija sve dublje tone. Klasna pitanja, na naše zadovoljstvo, uopće se ne spominju, što znači da će se uskoro na burzi, odnosno na ulici, naći dovoljna količina pobunjenika spremna da sruši bandu koju su doveli na vlast!

Političko stanje toliko je užasno da je neprijateljski predsjednik navodno - temeljem Zakona o aboliciji i amnestiji - odlučio prebjeći na našu stranu. To još moramo provjeriti, ali je izrazito sugestivna činjenica da je naručio anketu o vlastitoj popularnosti i onda preko medija objavio kako želi biti novi Tuđman!

Ovakvoj situaciji su, dakako, doprinijele i briljantne akcije osloboditeljskih jedinica, vođene mudrim odlukama biskupskog komesarijata: na svim područjima koja su zahvaćena sukobima, neprijateljima zadajemo strahovite gubitke logike, koristeći se tradicionalnim oružjem: bombardiramo ih dogmom,  granatiramo ih srbočetničkim epitetima, razaramo ih zatucanošću, škropimo ih pjenušavom retorikom, proklinjemo ih paklenim ognjem....


Ivo Josipović - prebjegao na našu stranu (FOTO: Lupiga.Com)

Slijedom toga, izvještavam Vas o nekoliko naših uspješnih akcija:

• odluka da se u sklopu psihološke operacije letci protiv spolnog odgoja izbacuju na neprijateljsko područje Konzumovih prodavaonica izazvala je neviđenu pomutnju među tamošnjim pučanstvom, do te razine da se to može smatrati početkom "rješenja kondomskog pitanja".  Lijepo ste na onom sastanku, koji je prethodio raspačavanju letaka, objasnili temeljnu njihovu namjenu: "Građani, vi ga već navlačite preko kite, itd., a mi vas pozivamo da ga ne trebate navlačiti, mi vam jamčimo... Znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože građanska prava".

• ništa manje efektna nije bila ni akcija "Ubij pedera" na području Zagrebačke katedrale gdje su naši dobrovoljci - vođeni verbalnim naputcima Vas i generala Adalberta Rebića - do nogu potukli pravnu državu u kojoj  je promicanje netrpeljivosti i mržnje navodno kažnjivo djelo.

• satrali smo, gospodine zapovjedniče, neprijateljske snage koristeći i njihovo oružje. Naime, šačica naših diverzanata uspjela je osvojiti nekoliko plakata na zagrebačkim cestama i tamo ovjesiti prizor idealnog Hrvata: hitlerolikog mladunca u kariranoj majici s porukom: "Zaustavimo nastrani zdravstveni odgoj!" Stjeran u kut, neprijatelj je potom kukavički uzmakao, povukavši plakat s dvjema zagrljenim Djevicama Marijama za Gavellinu predstavu Fine mrtve djevojke. Potonja operacija posebno je značajna za našu borbu, jer su time neprijatelji pokazali koliko im je zapravo stalo do ofucanih postmodernih fraza o jedinom "sakralnom" načelu umjetnosti: da bude slobodna od svih društvenih normi i ograničenja. Hoću reći: razjebali smo ih na domaćem terenu! Do te razine da smo preuzeli njihovu ljudskopravašku retoriku: nakon ukidanja HTV-ove emisije u kojoj je spolni odgoj uspoređen s pedofilijom, Crkva je osudila takvu odluku i podsjetila na nepovredivost slobode govora i slobode javnog djelovanja novinara!

•  domoljubni intelektualci su također odradili lavovski posao u dizanju borbene gotovosti i mapiranju hrvatskog identiteta uoči nadolazeće Oluje 2. Vrhunac je bila konferencija Večernjeg lista  o zdravlju desnice u Hrvatskoj, gdje je njezina vitalnost potvrđena temeljnim zaključkom sugovornika da hrvatskim medijima i fakultetima vladaju "djeca skojevaca i bivših NOB-ovaca...."

 mediji su također podredili vlastitu profesionalnost zajedničkoj borbi i pravim nacionalnim interesima: ekskluzivne vijesti o tome da snijeg pada za vrijeme zimskim mjeseci zadnjih su tjedan dana zamijenili tabloidnim zazivanjem policijskih čizama na ulicama Lijepe naše. Nakon bombaške inicijative na zagrebačkim tračnicama, naslovnice su zasute uskličnicima, upitnicima, terorizmom i pripadajućim leksikom za podizanje panike i novinske tiraže. Ali, nisu stali samo na tome: Hrvatska radiotelevizija, još jedna katedrala duha, ugostila je prije par dana Zorana Grgića, "stručnjaka za borbu protiv terorizma", koji je recentne bombaške incidente u Zagrebu doveo u vezu s partizanskim filmovima i "partizanskim zločincima" koji su se nedavno emitirali na javnoj televiziji. I tu vam skidam kapu: premda su mnogi na početku govorili da je Vaš agent kompletni idiot, i da se kao takav nikad neće uspjeti probiti na okupirano područje, na kraju se potvrdilo staro pravilo sa širenjem propagande na dalekovidnici; nije budala onaj tko gostuje na HTV-u, već onaj tko ga ugošćuje.

Gospodine zapovjedniče,

kao što vidite, razum je u ovom trenutku desetkovan, a logika u potpunosti demoralizirana, što znači da treba iskoristiti trenutak i osloboditi hrvatski mentalni teritorij od svih nastranih tendencija prosvjetiteljstva. Sazrelo je vrijeme za pokretanje klerikalno-vojne operacije "druga Oluja"! Došao je trenutak da suzbijemo nevjernike i vratimo broj katolika na razinu koja je prethodila zadnjem popisu stanovništva! Naime, nikad više u ovim krajevima ne smije biti više od 10 posto agnostika i ateista. Ma ni 10 posto!


General Adalbert Rebić (FOTO: Nacional.hr)

Agnostici i skeptici će nestati iz ovih krajeva kao da ih nikada nije ni bilo. Ali ima ih još. Samo kod vas u Zagrebu od 790.017 građana njih 49.784 su ateisti!

Sukladno tomu, željno iščekujem epilog sastanka hrvatskog crkvenog vrha, koji će se dogoditi za desetak dana, jer slutim da će se na njemu donijeti završni planovi za akciju Oluja 2 i oblikovati okvir za udruženi biskupski pothvat. Nadam se da ćete, zajedno s ostatkom klerikalnog zbora, nakon sastanka obznaniti datum pokretanja Oluje 2 i da ćete sukladno tomu konačno pretočiti borbene riječi u konkretna djela. To je izrazito bitno jer ćete na taj način razuvjeriti dio naših suboraca koji i dalje sumnjaju da ste obična pička koja samo poziva na nasilje.

P.S. Molio bih Vas, zbog sve veće zabrinutosti naših soldata, da demantirate sve brojnije medijske napise prema kojima ste u više navrata tražili sastanak s neprijateljima (da se razumijemo: ja znam da vi niste izdajica i licemjer, ali među nama ima i skeptičnijih duša!). Također, apeliram da nas što prije obavijestite koga sve ovaj puta treba natovariti na traktore nakon završetka akcije.

U iščekivanju biskupskog transkripta srdačno Vam salutiram,

Hrvoje Šimičević, zapovjednik ministrantske brigade "Puteni dječaci"

Lupiga.Com via H-alter