Karanje i glazba

Navar Glibotić

4. siječnja 2006.

Karanje i glazba

Jel' netko tu zna što je seks? Ako zna, nek' svakako nastavi s čitanjem ovog teksta, jer je edukativan, informativan, a u blagim crtama i vulgaran. A raja ipak voli da sve bude malo vulgarno. Ma, sve u svemu, malo glazbe i seksa na jednom mjestu – omiljena zvučna kulisa u autu, šumi, na stolu, podu … Trebate samo kliknuti na

Seks, seksanje, ševa, fukanje, mrkanje, karanje, jebanje, jebavanje, jebačina, brušenje, ubadanje ... Užasno mnogo riječi, a mnoge su ostale nenapisane i sve to za samo jedan pojam, za koji može vrijediti samo jedna izreka: Svi o njemu pričaju, jako malo ih zapravo to radi, a i oni koji to rade obično to čine loše.

No, tema ove novice nije seks kao takav, već jedan njegov popratni segment. Muzika. Ne, ne, vi perverzni koji ste pomislili kako ćemo sad tu govoriti o uzdasima nastalim za vrijeme samog posla možete prestati čitati. Naime, govorit će se baš o muzici, i to onoj koja se koristi kao zvučna kulisa seksu.

Jedna je britanska istraživačka kuća provela istraživanje kojim su htjeli ispitati koju glazbu Englezi, Škoti i Velšani najradije slušaju dok su u postelji s partnerom. Ili ne nužno postelji, prednje sjedalo automobila također je u redu, šuma, stol, pod ... Mašta može svašta, samo nekog trebate nagovoriti na to. Elem, opet se ja zanio. Uglavnom, slijedi popis omiljenih britanskih glazbenih uradaka za seks:

1. Marvin Gaye - Sexual Healing
2. Marvin Gaye - Let's Get It On
3. Ravel - Bolero
4. Phyllis Nelson - Move Closer
5. Robbie Williams - Angels
6. Enrique Iglesias - Hero
7. Paul Weller - You Do Something To Me
8. Eric Clapton - Wonderful Tonight
9. Air - All I need
10. Chris De Burgh - Lady in

Pisac ovih redaka mora biti iskren i kazati da neke od ovih pjesama nikad nije čuo, a bogami nije čuo ni za njih. No, kako bi jedan od urednika ove velemožne stranice kazao, "ja ionako samo stječem drugarice i prijateljice, a tako ništa od seksa", pa stoga, što bi dobro plaćenim djelatnicima Lupige uopće bila potrebna muzika za seks. No, dragi čitatelji, za vas se iskreno nadamo da je drugačije, pa u komentarima slobodno možete navesti svoju najomiljeniju pjesmu.