LUPIGA OTKRIVA: Nismo sami, vanzemaljci su među nama! Bez panike - mrtvi su.

Ivan Kegelj

17. travnja 2012.

LUPIGA OTKRIVA: Nismo sami, vanzemaljci su među nama! Bez panike - mrtvi su.

Zemljani su otkrili da nisu sami u svemiru! Ova vijest jučer je kao munja sijevnula hrvatskim medijskim prostorom, a pratila ju je, neuobičajeno, i druga, u kojoj se kaže da su odgovorni dužnosnici NASA-e sazvali konferenciju za novinare na kojoj će objaviti da Beskraj ne trpi samo nas. Za Lupigu ništa novo: pouzdan dokaz da vanzemaljci postoje jest taj što nam se ne žele javiti. Oni koji su na naš planet zalutali - nisu dobro prošli. Imamo njihove fotografije i tužnu vijest za prijatelje i rodbinu: Svi su mrtvi


Na ovoj fotografiji vidite čuvenog vanzemaljca iz američke vojne baze Roswell. Na niz internet adresa možete naći i snimku autopsije gosta namjernika. U svakom slučaju, tužan kraj za biće iz svemira.  




Ova fotografija daje na uvid izložak iz UFO muzeja Istraživačkog centra Roswell. Američki stručnjaci prikazali su biće onakvim kakvim su ga navikli gledati. Mrtvim.




Za ovog mumificiranog vanzemaljca neki izvori, pouzdani dakako, tvrde da je snimljen u Brazilu. Drugi opet izvori, još pouzdaniji, otkrivaju da fotografija dolazi iz Italije. I jedni i drugi sigurni su da se radi o vanzemaljskom biću kojem je posjeta planetu Zemlji ujedno i zadnja posjeta uopće. 

 


Za ovu fotografiju toplo i srdačno primljenog gosta iz Svemira tvrdi se da potječe iz visokih izvora obavještajne zajednice SAD-a. Ako je ovaj vanzemaljac uistinu vanzemaljac - više nije vanzemaljac. Naprosto - on više nije




Ova fotografija stiže iz arhiva sveprisutne CIA-e, a prikazuje, kao što vidite, tri mrtva vanzemaljca. Američki obavještajci pretpostavljaju da su bića iz svemira počinila kolektivno samoubojstvo, shvativši da će zbog kvara na motoru svoje letjelice zauvijek morati ostati s ljudima na Zemlji. Zvjezdane putnike ovaj slučaj oslikava kao bića sklona liniji manjeg otpora. 

 


I ova fotografija navodno potječe iz centra Roswell, a na njoj je ovaj put pravi vanzemaljac koji nestrpljivo iščekuje autopsiju. Preživi li koji zvjezdani putnik posjet našem planetu, svakako će mu se nametnuti zaključak da su zemljani ludi za autopsijama. Alienu sa fotografije nikakav zaključak se neće nametnuti, jer on je, pogađate, mrtav.