Mufova liga

Navar Glibotić

10. veljače 2006.

Mufova liga

Na stranicama www.ligamufova.tk možete pronaći jednu dokonu skupinu mladića kojima je životna misija trčati za ženama, zbrajati ih i slično. Ako ćemo iskreno, devedeset posto muškaraca radi slično, ali ovi su otišli korak ispred, jer su svoje poslove stavili i na Internet, pa su dostupni širokim narodnim masama. Pravila igre vrlo su složena i sve se zbraja: "zbarovi", uleti, količina dobivenih brojeva mobitela

Da, možda se tu radi o ipak malo sirovom produktu. A kad to piše dežurna sirovina Lupige, koja je u jednoj prilici napisala tekst pod naslovom "Jebite se svi", onda je jasno da tu ipak fali malo završne obrade. Dežurni pravnici čak bi kazali da tu ima i poprilično materijala za tužbu, jer tu i tamo cure se nazivaju "droljicama" i slično. No, nije tu na nama da budemo dežurni zakonodavci. Hm, mnogo forsiram riječ "dežurni". Ah, naprosto je takav dan.

No, riječi na stranu, ali stranica ima neke nedostatke. Naime, nakon ofrljeg pregleda, jer za detaljniji nemamo dovoljno dobar internet, jasni su propusti. Neka pravila te njihove igre nisu baš najjasnija (što je dođavola "zbar", što moraš napraviti da dođeš do togas, koliko daleko treba otići?), a skupljanje bodova i ne ide kako bi čovjek očekivao od nekoga tko to poprilično temeljito prezentira (neki autori s Lupige trebali bi se zamisliti, jer ovi dečki češće od njih pišu tekstove).

Fotogalerija im i nije baš najbolja, najprije je nesustavna, a potom je problematično i što na tim slikama nema baš mnogo zgodnih predstavnica suprotnog spola. Da, pa što, malo sam slab na to. Sve u svemu, da ne dužimo previše - www.ligamufova.tk, kome se da neka ode tamo, a kome se ne da neka ne ide.