Kontracepcijom do krivog muškarca

Navar Glibotić

20. siječnja 2003.

Kontracepcijom do krivog muškarca

Za mnoge je žene kontracepcijska pilula dar darovan izravno od bogova, ali i za njihove partnere. Posebno otkada više nema onih "standardnih" nus-pojava tipa dlakavost i mutirani glas. E, ali iza problema uvijek postoje novi problemi, te su i sada neki novi problemi na vidiku, zato, cure, oprez...........

Kontracepcijske pilule. Čarobno sredstvo koje omogućuje "slobodnu ljubav" bez suvišnih posljedica, bez komplikacija i bez "prikolica". Jedno vrijeme u nemilosti žena zbog nus-pojava poput rasta dlaka, mutiranja glasa i inih "minornih" problema. A onda su kemičari (Bog ih blagoslovio), unaprijedili kemijski sastav i mislilo se da je sve rješeno.
No, šipak! Kontracepcijska pilula vratila je udarac, i to bolno. Zajebala je žene u mozak, i to u nekakav centar za biranje muškaraca. I sada one biraju muškarce po nekakvom čudnom ključu, koji je, u načelu, pogrešan.
Naime, istraživanje engleskih znanstvenika pokazalo je da žene koje koriste tablete protiv začeća gube i mješaju ljubavne i seksualne kriterije, pa za avanture (blaženi "jednonoćni") biraju osjećajnije i odanije muškarce (što nas ima takvih?), a u izboru životnih partnera na dulje staze biraju mačo-tipove nesklone vjernosti.
Eto. Ako ste cura (žena, djevojka, votevr) i stalno ste u uvjerenju da nekako nabasate na krive tipove, sve vam je jasno. I opet je kriva kemija. Jednostavno, prestanite cuclati kontracepcijske pilule i nadajte se da će vam muškarci vaših života napokon uletiti. Ili neka stvarno dobra avantura, ako naletite na tipa stvarno sklonog tome.