VIDEO: Drama u Sektoru za novogodišnje rezolucije

Lupiga.Com

2. veljače 2023.

VIDEO: Drama u Sektoru za novogodišnje rezolucije

U Novogodišnjem kontakt centru Sektora za novogodišnje rezolucije, Djed Mrazova zaposlenica Vila Dobrila žicala je svoga šefa trinaestu plaću. „Najtalentovanija sam, a najmanje zarađujem. Hoću da napredujem u sektor za želje“, vapila je Dobrila, „pet godina sam ovde, pet godina isti zovu i iste rezolucije ponavljaju kao papagaji. Umorna sam psihički od onoliko deluzija. Ova jedna zove i kaže da ima rezoluciju da postane predsednica stambene zajednice...“. Dio je to „Novogodišnje ekstravagance“, osmominutnog filmića u režiji Maje Uzelac, za koji su, uz spomenutu režiserku, scenarij pisali Ana Rodić i Sandra Silađev, beogradska glumica i komičarka koja u ovom uratku tumači glavnu ulogu, onu Vile Dobrile. 

Uz Sandru Silađev, u ulozi Djeda Mraza je Zoran Pajić, dok njegovog pomoćnika tumači Vladan Matović, a Sima magare iz konjičkog kluba MBM pojavljuje se u ulozi Djeda Mrazovog soba.

Video je „izbačen“ dan uoči Nove godine, muziku je komponirao slavni jazz pijanist Bojan Zulfikarpašić, dok su tekst pjesme zajednički napisale Maja Uzelac, Ana Rodić i Sandra Silađev. Kad pogledate njihov proizvod vidjet ćete koliko je truda u njega uloženo. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube