Oprez - II Zagreb Film Festival

Ivan Kegelj

12. listopada 2004.

Oprez - II Zagreb Film Festival

Drugovi i drugarice, u narednih se nekoliko dana u zagrebačkom Studentskom centru, kao što znate, održava II Zagreb Film Festival. Zato vas pozivamo da nešto češće nego uobičajeno kliknete na filmske recenzije i novice, gdje će vrhunski antitalenti pisati o viđenim filmovima. Obećavamo loše tekstove, nestručne recenzije, a ne obećavamo nikakvu nagradu

Pa kaže u materijalu za novinare: Zagreb Film Festival natjecateljskog je karaktera, predstavlja i nagrađuje nove filmske autore i njihove duge i kratke dokumentarne & igrane filmove. Ostatak materijala čisto je sranje te nam valja prepisati koji filmovi i kad igraju. Cijene ulaznica su 25 kuna, ali samo za filmove u glavnom programu, dok su svi ostali sadržaji besplatni.
 
Na rečenom filmskom festivalu možete pogledati sljedeće naslove: Nedovršena priča (režirala neka raja iz Irana), Slijepo oko (neki čoek iz Kine), Žurka (jedan čovjek iz susjedne i prijateljske Srbije i Crne Gore) i još mnogo, mnogo toga. Kako mi se ne da prepisivati ostatak filmova, ukoliko vas zanima možete ih naći na nekoj Internet stranici koju ćete morati izguglati, jer mi ne pada na pamet zajebavati se sa stavljanjem linka (www.zagrebfilmfestival.com).

Ukoliko niste ljubitelj filmova, navratite nešto kasnije; u prostorima SC održavat će se koncerti. Evo sam načuo da večeras (utorak) svira Obojeni program, točno u ponoć. Iz iskustva znam da će na koncertima & druženjima biti puno alternativnih pićona i kuronja te možete iskušati i svoje zavodničke, odnosno hebačke vještine. Najtoplije se nadam da ćemo se vidjeti te da nitko nikog neće nazvati homofobom. Ukoliko netko nekog i nazove homofobom, nadam se da se od mene neće očekivati da onog tko to učini ušutkam riječima - začepi ženo ili ne seri kretenu.

Što se mene tiče, možete se na filmskom festivalu i poklati kao bijesni kerovi, samo dalje od mene. Onim koji za klanje ne budu imali volje, želim dobru zabavu. Uz drugarski pozdrav - ko vas hebe - srdačno vaš gorepotpisani