POTEZ DANA: Pogledajte zašto je Sergej Trifunović mega car

Adnan Terzić

1. travnja 2013.

POTEZ DANA: Pogledajte zašto je Sergej Trifunović mega car

Hvalevrijedan potez, prepun ljudskosti, povukao je poznati glumac Sergej Trifunović, iskoristivši besprizorni reality show Veliki brat, prepun likova koji bez ikakvih zasluga zagađuju medijski eter. Karizmatični glumac pred zbunjenim je producentima pozvao gledatelje da skupe novce za transplantaciju srca osmogodišnje djevojčice, te da umjesto da gledaju kako Stanija muze kozu i ko je masturbirao čiji falus, učine dobro djelo. „Pre mesec dana Hrvati su skupili milion dolara za jednu devojčicu, pošto pretpostavljam da ste svi veliki Srbi, imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata“, dio je lekcije koja je potrajala manje od dvije minute

Beogradska televizija B92 emitira još jedan u nizu besprizornih reality showa pod imenom Veliki brat, a poziv za gostovanje u ovoj emisiji nedavno je dobio i poznati glumac Sergej Trifunović. Isprva je, navodno, mislio odbiti gostoprimstvo, ali onda je na svome Facebook profilu podijelio ovu informaciju, nakon čega ga je većina savjetovala da ne odlazi u studio i da ne diže popularnost ovoj šund emisiji.


"Pogrešni" gost - Sergej Trifunović (SCREENSHOT: YouTube)

Međutim, Sergej se na koncu ipak odlučio pojaviti u programu Velikog brata, a nadamo se da će ovo pojavljivanje ostati jedino što će se pamtiti iz ovogodišnje i bilo koje prošle ili buduće sezone ove licence. Naime, on je u studio uletio poput munje, noseći veliki komad kartona i odradio školski primjer gerila marketinga, kojeg na ovim prostorima nažalost rijetko viđamo. Na kartonu je bilo napisano ime Tijane Ognjanović, osmogodišnje djevojčice kojoj je hitno potrebna transplantacija srca i koja se može obaviti u američkom Houstonu i koja košta milijun dolara. Ispod imena stajao je i broj žiro računa.


Sergejev rekvizit (SCREENSHOT: YouTube)

„Ja ću samo kratko i idem“, započeo je poznati glumac, kojeg je, zanimljivo je s obzirom na ovu epizodu, planetarno popularni portal IMDB uvrstio među najuvjerljivije filmske negativce. „Pre par meseci je umrla devojka kojoj su trebale pare za operaciju, koja je imala jako malo godina. I nisu uspela da se prikupe sredstva. Godinu dana pre toga, država je odvojila milion dolara za otkup Miladina Kovačevića“, nastavio je Sergej navodeći slučaj srbijanskog državljanina koji je u studentskom domu u Bostonu brutalno pretukao američkog studenta, da bi priča završila tako što je odlukom Vlade Srbije žrtvi isplaćena odšteta od 900.000 dolara i 100.000 dolara jamčevine za Kovačevića.

„U ovom trenutku imamo Tijanu Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca. Svi su odbili da to urade, postoji samo jedan lekar u Houstonu koji će to da uradi, za milion dolara. Radi se na tome da se spusti cena”, objasnio je Sergej i potom udario ravno u glavu, pokazujući koje vrijednosti su prave, a koje nisu. „Svi vi koji trošite svoje SMS-ove da  glasate da izbacite ovoga ili onoga iz kuće, uradite neko dobro delo. Pre recimo mesec dana Hrvati su skupili milion dolara za operaciju neke svoje devojčice, ja pošto pretpostavljam da ste svi veliki Srbi, imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata“, nabrajao je glumac još dok su svi u studiju bili šokirani neobičnim „ispadom“. Potom je u eter pročitao ime djevojčice i broj žiro računa na koji se mogu uplatiti novci za njenu operaciju. Međutim, ni tu nije kraj, jer je prije odlaska rođeni Mostarac odaslao još jednu poruku.


Otišao iz studija jednako brzo kao što je i došao (SCREENSHOT: YouTube)

„Mislim da je to mnogo korisnije nego da trošite svoje SMS-ove da izbacite nekog ko je ... da gledate kako Stanija muze kozu i ko je masturbirao čiji falus! Ja vas sve pozivam da izbacite Sergeja Trifunovića iz kuće. Ne morate trošiti pare, on će otići sam“, poentirao je glumac, ustao se i otišao iz studija, jednako brzo kao što je u njega i ušao, ostavivši producente da se nose sa svojom procjenom pozivanja „pogrešnog“ gosta koji je na gledatelje apelirao da ne čine upravo ono što je i bit ovakvih emisija – uzaludno trošenje novaca. Na koncu možemo mu samo čestitati, na lekciji koju je održao u manje od dvije minute. Inače, ovdje je i broj računa za pomoć oboljeloj djevojčici …

Komercijalna banke a.d. Beograd, Svetog Save 14

na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd

dinarski račun: 205-9011004816395-73
devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG, IBAN: RS35205903101860366239

Lupiga.Com