Poznate manekenke bez previše krpica

Navar Glibotić

8. veljače 2010.

Poznate manekenke bez previše krpica

Ukoliko kliknete na ovo "opširnije", ući ćete u prekrasni vizualni svijet ljepote, i to one ljudske. Ženske, ako ćemo baš precizirati. Takozvana stara garda se ponovno skinula i pokazala da još uvijek u najmanju ruku, izgleda dobro. Eh da, sadržaj naravno nije preporučljiv maloljetnicima, kao i osobama slabog srca te onima koji su skloni zgrađžavati se nad ženskom ljepotom. Ovi ostali, zasigurno neće požaliti

Nema ovdje velikih riječi napisanih, ionako kažu da slika kaže više od tisuću riječi. Jedan Lupežima ne baš najpoznatiji magazin, imenom Love, objavio je fotografije slavnih mankenki bez pretjeranih krpica na sebi.

Treba kazati kako se većina njih ionako već pojavljivala u sličnim izdanjima, ali sada su na jednom mjestu skupljene, a i ovom su se prilikom pojavile neke koje su sada već godinama u svojevrsnom medijskom zapećku. Tako, ako ste zaboravili kako je Crna pantera Naomi Campbell graciozna, bacite oko na fotografije. Neće nitko zažaliti, radi se svakako o fotografijama i prizorima oku ugodnima.

Kate Moss

 

Lara Stone

 

Naomi Campbell

 

Kristen mcMenamy

 

Amber Valletta

 

Daria Werbowy

 

Jeneil

 

Natali Vodianova


FOTO: Love