PREDSTAVLJAMO: Hit iz zemlje kojoj se volimo čuditi

Mladen Barbarić

22. siječnja 2013.

PREDSTAVLJAMO: Hit iz zemlje kojoj se volimo čuditi

Dugo nikakve vijesti iz Japana... Ni onih loših, poput kakvog tsunamija i nuklearne katastrofe, a ni onih kojima se toliko volimo čuditi, vjerojatno onako kako se i Japanci čude nama, kao što su super WC-i ili seksualni odgoja u školama i dvoranama. Kao da već mjesecima nitko ni čuo ni vidio nije ni jednog od 126 milijuna Japanaca. A nije istina da se taj radišni svijet ulijenio. Predstavljamo vam četiri djevojčice i jednog dečkića (ako otkrijete koji je, molimo vas, javite) koji će vam uljepšati ovo jutro. The Tempura Kidz!

Jesu li u Japanu u okviru školskog odgoja djeci počeli davati tripove ili to ovi rade po vlastitom nahođenju teško je shvatiti. Međutim, oprez! Osim što se tu potencijalno kriju droge, među petero djece u šarenim suknjicama ima i jedan dječačić, prema tome, gledati video u prisustvu kakvog popa tek na vlastitu odgovornost.

SVE JE MOGUĆE: Neshvatljive japanske razglednice i čestitke

LOLITA EFEKT NA JAPANSKI NAČIN: Japanke koje će vas zavesti svojom čednošću

Šalu nastranu, Yu-Ka, AO, NaNaHo, Karin i P→★ plešu na pjesmu Cider, Cider Ram Rider(a), režirao Kazuaki Seki, a kostime napravio Matasato Suzuki. Japan ponovno na našim stranicama …

 

 

Lupiga.Com