REZERVIRAJTE SRIJEDU: Urban & 4 predstavljaju 'Kunderu' u Aquariusu

Olja Smibović

17. lipnja 2012.

REZERVIRAJTE SRIJEDU: Urban & 4 predstavljaju 'Kunderu' u Aquariusu

Novi album Urbana i „četvorke“, „Kundera“ snimljen je u travnju ove godine u improviziranom studiju na Žumberačkoj gori, a inspiriran je knjigom "Besmrtnost" češkog pisca – slavnog Milana Kundere. Album je oduševio i publiku i kritičare, koji ističu Urbanovu vokalnu emotivnost i melodramatičnost. On sam je autor svih tekstova na „Kunderi“, dok glazbu potpisuje dijelom sam, a dijelom s članovima benda. Ove srijede album će promovirati u zagrebačkom klubu Aquarius

Urban & 4 održat će u srijedu, 20. lipnja, koncert u zagrebačkom klubu Aquarius. Riječki glazbenik premijerno će izvesti pjesme s novog albuma "Kundera". Istoimeni singl već osvaja radijske postaje, a vrhunsku svirku mogu očekivati i svi posjetitelji. Osim pjesama s novog izdanja - Kundera (Atom), Fasum aga (Ubrzanje), Ako se napijem do smrti (Mol) - publika neće biti zakinuta ni za dobro poznate hitove, koje su osebujnog glazbenika svrstali u sam vrh rock scene.


Damir Urban (FOTO: Lupiga.Com)

"Kundera" je snimljen u travnju ove godine u improviziranom studiju na Žumberačkoj gori, a inspiriran je knjigom "Besmrtnost" češkog pisca Milana Kundere. Novi album oduševio je i kritičare, koji ističu Urbanovu vokalnu emotivnost i melodramatičnost. Damir Urban i na novom je albumu napisao sve tekstove, dok glazbu potpisuje dijelom sam, a dijelom s članovima benda - Sandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom.


Srijeda u Aquariusu (FOTO: Lupiga.Com)

Za najbrže kupce albuma "Kundera" Urban ima iznenađenje. Potpisao je 200 CD-a, a onaj tko pronađe Urbanov autogram, ima pravo jedanput besplatno otići na koncert Urbana & 4. To se pravo može iskoristiti već za koncert u Aquariusu, ali i za neki drugi koncert. Sve što treba učiniti je fotografirati Urbanov potpis zajedno s brojem, koji se nalazi na unutarnjoj strani omota, te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime) poslati na mail: urban4kundera@gmail.com (za konkretan koncert - 20.06. u Aquariusu).Dobitnika će ulaznica čekati na ulazu u klubu, na dan koncerta.

Inače, karte za koncert u pretprodaji stoje 80 kuna (Aquarius Music Shopovi - Branimir centar, Kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16, Cedeterija.hr i klub Aquarius). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kuna.

Lupiga.Com