RÜDIGER ROSSIG PODRŽAVA LUPIGU: I iz Njemačke stigla podrška - „Održite vatru slobodnog novinarstva“

Lupiga.Com

23. prosinca 2017.

RÜDIGER ROSSIG PODRŽAVA LUPIGU: I iz Njemačke stigla podrška - „Održite vatru slobodnog novinarstva“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Kao što vidite 'Ima nas!', i u Berlinu“, riječi su s kojima nam se iz glavnog njemačkog grada s video snimkom podrške javio Rüdiger Rossig, njemački novinar i urednik u listu Tageszeitung. Rüdiger Rossig zaljubljenik je u Balkan, čovjek koji je naučio naš jezik da se ne bi osjećao strancem. I ne treba se osjećati strancem, jer je Rüdiger naš.

VIKTOR IVANČIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga je punkt otpora“

DAMIR IMAMOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Za Lupigu se vrijedi boriti"

LANA BARIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Nemojte da nas nema!"

Njegova podrška stigla je na samom početku Lupigine kampanje. Danas smo zakoračili u peti dan kampanje, a za sad smo na platformi Indiegogo prikupili dvije trećine traženog iznosa.

Ima nas!

„Lupiga je jedna od adresa koju kao pouzdan izvor informacija provjeravam informirajući se o prilikama u Hrvatskoj i zemljama u njenom okruženju“, kaže Rossig u svom videu podrške. Kao medijski radnik dobro upućen u stanje na Balkanu, procjenjuje da su hrvatski mediji u očajnom stanju.

„Mediji poput Lupige nastoje proširit područje slobodnog govora, izražavanja i dobrog novinarstva“, poruka je iz Tageszeitunga uz poziv svima da podrže Lupigu u njenoj kampanji, jer je to, kako kaže, najmanje što se može učiniti da se održi vatra slobodnog novinarstva u Hrvatskoj. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.