Što je novoga?

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Par novih stvari je na siteu. Kao prvo tu je nova rubrika o kojoj vas je kolega miroisnot@stupid.com opširno informirao. Rubrika bi se mogla zvati i "saznaj o" ili "dopunski sat", bitno je samo da untura ima svačega i da se što brže puni. Druga nova stvar je anketa. Fašnik je poodavno prošao, a i sad smo zveknuli po sirnicu (da, tako se zove burek sa sirom), pa više nismo kronično gladni. Sad smo kronično žedni. Mogli bi popiti i koju pivu, ali nismo sigurni za koju smo raspoloženi, pa tražimo vašu pomoć. Pa glasajte! Zadnja nova stvar je da smo dobili tu statistiku i da funkcionira još i bolje nego li ona stara, premda su gotovo iste! Za kraj jedno pitanje. Znate li neku dobru stranicu? Ja znam!
Tako se ta enciklopeduija puni. Cilj bi nam trebao biti baza od barem 50 000 pojmova. Brijem da ćemo to uskoro i ostvariti.

Stvarno više nismo gladni, ali da jesmo vjerojatno bi u Samoboru pojeli jednu dobru, toplu samoborsku krafnu. Tako je odlučila naša anketa o najboljem samoborskom specijalitetu. Dakle najviše vam je sline iscurilo na krafne.
Nakon njih našim glasačima je bila poželjna i kremšnita, za koju se mislilo da je favorit. Samoborski kotlet i samoborske fritule su ostvarile podjednaki broj glasova.
Najveći gubitnici su svakako samoborske pečenice i slavni samoborski fašnički kotlet s povrćem. Oni se baš nikome nisu ni jeli. Iskreno ni ja nisam to probao, ali Ćiro je!

Dakle sada smo žedni. Volimo pivo! No pitanje je koje je najbolje pivo koje se može naći kod nas. Odgovora je bilo stvarno previše. Tako smo uvjereni da smo izostavili baš onu koja je vama najbolja. No tehničke mogućnosti su rekle ne ostalim odgovorima. Moj favorit je točena.

A ako vas interesira koja je to dobra stranica koju ja znam. Odgovor je vrlo jednostavan.
Upravo se nalazite na njoj!