Što je novoga?

Vuk

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Vrućina ne jenjava. U ovom paklenom tjednu provodeći vrijeme uglavnom ispod neke tende, pod ventilatorom, u klimatiziranim prostorijama ili jednostavno u hladu razmišljanja većine su usmjerena prema bijegu iz Zagreba i moru. Prošle nedjelje upitali smo vas koja temperatura je po vašem ukusu pa da vidimo

Ugodno-sobna ili 20 stupnjeva je temperatura koja najviše odgovara anketiranim Lupingašima. S roletama navučenim do poda i klimom na poslu podešenoj na dotičnoj temperaturi dalo bi se izdržati. Naš problem je što se temperatura u proteklom tjednu nije spuštala ispod 30 Celzija, a taj lagano zapečeni feeling anketiranim posjetiocima nimalo ne odgovara ( 0% ). Suhih 25 stupnjeva druga je podnošljiva vrućina (25%), a njemačka radna temperatura (15 stupnjeva) pogoduje za 22,5% anketiranih. Postoji i skupina kojoj odgovara nešto prozračnija atmosfera, takvih je 7,5 %. Podjednako ih želi (po 2,5%) biti reš pečano na 40 stupnjeva i sibirsko plavom obojeni na -10. Apsolutna 0, vlažnih 25 i 35 stupnjeva nisu našli poklonike koji bi kliknuli na neku od opcija.

 U znoju okupan posebnu pohvalu zaslužio je naš dragi Rochi, kojemu možemo zahvaliti na novoj administraciji koja je uvelike olakšala rad djelatnicima ove stranice. Opet spominjemo  MDR-a, koji se novom administracijom malo više koristi pa je u proteklom tjednu izašao povećan broj njegovih novica. Osim toga pripremio je design za rubriku filmova i DVD-a o čemu ćemo u budućnosti. Svi ostali osim Silvache, najviše vremena provedu za play-stationom, šteta je jedino što se ne održava Konami link zbog čega ćemo Rochija morati zamoliti jednu malu skripticu. Tjedan je bio pun rođendana od kojih ćemo izdvojiti onaj braće Beckhama i Zidanea koji su danas istrčali na Savskoj na nogometanju s premalo ekipe. Ukor svima. Ljudi se prepali vrućine, kao i mnogi turisti koji su zakrčili hrvatske ceste. Ususret njima ide i nova anketa koja istražuje koje turiste smatrate najnekulrurnijima kada dođu na našu obalu. I Vincent bi mogao češće bubnut neku dobru novicu, bez obzira što misli da je na vi sa takvim starima.