Što je novoga?

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Eto nema ništa, a kod tebe? Ovaj put zbilja nema ništa novoga. Samo ćemo vas obavijestiti o rezultatima stare i o težnji ka nekom smislu nove ankete. Ovaj put čak nema ni puno zahvala i pohvala i sličnih stvari. Najbitnija stvar na kojoj se sada radi na ovoj stranici je svakako totalni redizajn, koji svakoga dana možete očekivati. Osmišljavaju se i neke nove rubrike. Idemo dalje!
E da ima u biti nešto novo. Naime, okolo kolaju neke priče sumnjivog karaktera da je ova stranica dobila nekog predsjednika. Čuj predsjednik!
Stara anketa je završila sa svojim postojanjem i ne vjerujem da ćete je više ikada vidjeti. Iz nje je očigledno da ljudi nemaju para, ali ipak se troši. Na pitanje "Koliko kuna potrošite u jednom danu" najviše naših posjetitelja odgovorilo je: "Između 20 i 50". To je ipak solidno. Ajmo baciti ovakvu računicu: neka je sredina između 20 i 50 kuna, 35. E, pa 35 pomnoženo s 30 dana u mjesecu je 1050 kuna. E pa dobijena računica i nije tako loša.
Puno je i onih duhovitih sudjelovalo u ovoj anketi, pa je odgovor, a ujedno i pitanje, "S cigaretama ili bez?", bio drugi po zastupljenosti. Nakon njih dolaze oni koji troše do 20 kuna dnevno i oni koji tvrde da imaju para k'o kenje, a za koje pretpostavljam da su totalne šaljivdžije. Solidan broj je i onih koji nemaju para, zapravo isti broj kao i onih koji potroše preko 50 kunića. Najmanje je onih koji posuđuju i onih koji potroše do cenera. Oni koje smo zamolili da se jave u redakciju radi nekih dogovora, a tu se misli na one koji potroše više od 100 kuna, nisu se javili, što im mi ovdje strašno zamjeramo. No, eto para se ima.
Nova anketa je opet pomalo povezana s parama, jer koliko ko ima para tako će i odabrati svoju destinaciju na kojoj će upražnjavati one glupe stvari kao što su odmor, zabava i nerad. Pa eto glasajte, pa da vidimo tko će se gdje i s kim sresti.
Samo je jedna zahvala ovog tjedna, a upućujemo je mladom i vrijednom radniku Anti Rakiću. Ante hvala!
U biti ima još jedna zahvala. Zahvaljujemo našem dizajnerskom timu, a osobito MDR-u, koji nam svakodnevno donose nove prijedloge i crteže o budućem izgledu ove straničice. Hvala im!
Da bar jednom dobijemo priliku da se zahvalimo našim programerima!