Što je novoga

Ivor Car

25. lipnja 2003.

Što je novoga

Evo ga opet usred tjedna ova novica koja kao što znate svakoga ponedjeljka uveseljava Lupigaše. Kao i inače, na što su Lupigaši navikli, nema ničega novoga, ali zbilja nema. Tu su tek očekivani rezultati "Kranjske ankete", najava nove ankete, pokuda Bozzi, pohvala RR-u i prazne najave. Ostalo su samo detalji!

Za početak da kažemo kako je opet Što je novoga pisana u inozemstvu, i to u susjednoj nam Sloveniji, i to iz ureda našeg vrlog Lupeža Tate Branka. Elem, TB ima hrvatska slova pa nećete ostati zakinuti kako to inače u inozemstvu biva.
Kao prvo da vidimo što biste vi napravili da ste bili u Kranju na finalu vaterpolskog prvenstva s kojeg smo mogli vidjeti nemile slike na našim televizijskim ekranima. Uglavnom ste odgovorili kako biste umrli od stida, i to preciznije, 55%. Nakon ovoga odgovora slijedi odgovor koji ignorira bilo kakvo događanja, bolje rečeno odgovor putem kojeg se pravimo blesavi - U kakvom Kranju?. Broj onih koji bi također pravili probleme ili čak bili još gori očekivano je bio sasvim mali.
Kako su neki od nas već bili na moru (ja nisam, stvarno), postavlja se neizbježno pitanje: Što je to hrvatski turizam?; pitanje koje smo stavili u ovotjednu anketu. Normalno da ponuđeni broj odgovora nije zadovoljavajući, ali što je tu je, odaberite odgovor kojem ste najbliži, pa da vidimo što to Hrvatska nudi turistima. (tipujem na natjerivanje polugolih Čehinja!)
Što se tiče onog internog dijela namijenjenog užem krugu Lupigaša, neradnikom tjedna proglašen je Bozzo, koji je pokušao izbjeći to priznanje s dvjema novicama napisanim netom prije objavljivanja ove novice. No, u svom naumu nije uspio. S druge strane pohvalu tjedna dobio je RR koji je bio najmarljiviji u proteklom tjednu, a ruku na srce ni to nije bilo nešto.
Što se pak najava tiče tu vam nemamo ništa za reći, možda slijedećeg tjedna bude bolja situacija, a do tada uživajte gdje i kako god stignete!